Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στην Γιουβέντους ο Τάσος Δώνης...



Η ατάκα του Γιώργου Δώνη κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ πως η οικογένεια του θα χωριστεί σε τρία σπίτια τη νέα σεζόν,

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ομάδα για Σεμινάριο...



Ο Σάκης Τσιώλης με την ομάδα του Άγγελου Κούτου ΑΕ Ποντίων...




Ομάδα παρουσίασης για το 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας, επιλέχθηκε το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.

Οξυγόνο από τον Τζίγγερ, «άδεια» στον πρίγκιπα

Σήμερα εμφανίζει ο ΠΑΟ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τα στοιχεία και περιμένει να συμπεριληφθεί αύριο στη λίστα των ελληνικών συμμετοχών στην Ευρώπη

Σήμερα εμφανίζει ο ΠΑΟ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τα στοιχεία και περιμένει να συμπεριληφθεί αύριο στη λίστα των ελληνικών συμμετοχών στην Ευρώπη ΕΘΝΟΣΠΟΡ 30/5/2012

Βρήκε ο Παναθηναϊκός, χάρη στη συμβολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το οξυγόνο που του δίνει παράταση ζωής για περίπου έναν μήνα και ελπίζει σε μακροημέρευση χάρη στην... αδειοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ!

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Όταν σταμάτησαν οι φουρτούνες..

Σαν σήμερα στις 29/5/2000 ο Καπετάνιος Γιώργος Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από 20 χρόνια στην προεδρία της ομάδας - Θυμηθείτε την τελευταία συνέντευξη.

Όταν σταμάτησαν οι φουρτούνες...
Αναλυτικά όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου...

Με το στυλό στο χέρι ΠΑΟΚ και Δώνης!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
Με το στυλό στο χέρι ΠΑΟΚ και Δώνης!
Ο Γιώργος Δώνης ανακοινώνει σήμερα Τρίτη ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο για να αποσπάσει την υπογραφή του Ελληνα τεχνικού.

Σήμερα πληρώνει, αύριο κρίνεται ο Παναθηναϊκός!

«ΤΕΛΟΣ» Ο ΔΩΝΗΣ
Σήμερα πληρώνει, αύριο κρίνεται ο Παναθηναϊκός!
  Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Από την έφεση που κατατέθηκε χθες το πρωί (Δευτέρα 28/5) στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, στις σημερινές πληρωμές των 4,2 εκατ. ευρώ (που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 31/12/11) κι από εκεί στην αυριανή μεγάλη «μάχη» της εκδίκασης.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής απο τις ακαδημίες της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης ξεχωρίζει..


Ο λόγος για τον 13χρονο Χρήστο Παπαδόπουλο, παιδί με σπάνια ποδοσφαιρική αξία και χαρακτήρα.
Στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της NABBA-WFF..στο ''MagicSportClub'' ο τίτλος...








Ο αθλητής  του Γυμνστηρίου'' MagicSportClub'' Αναγνώστου Ιωάννης κατέκτησε τον τίτλο του γενικού νικητή του πρωταθλήματος  Bodybuilding της NABBA-WFF που έγινε στις 26/5/12 στην φοιτητούπολη της Θράκης - Κομοτηνή..

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δίδαξαν ήθος...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  UNDER 15


Μαθήματα ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς σε παιχνίδι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Χωρίς νεκρές ζώνες, χωρίς πετροπόλεμο, χωρίς βρισιές και χωρίς απειλές το ντέρμπι ολοκληρώθηκε δίνοντας ένα μεγάλο μάθημα σε ΟΛΟΥΣ. Διαβάστε αναλυτικά...( VIDEO 12' με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα,τα γκολ και όλα τα πέναλτυ! Copyrighit vamagic aepontion-academies.blogspot.com)




Επιμέλεια: Πέτρος Παπαμακάριος
Δημοσίευση: 20 Μαϊ. 2012 08:18 www. sport 24.gr

"Ο Καπίνος είναι ο νέος Τσέχ"















Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Καπίνο ως... τον επόμενο Τσεχ και είπε για την σκυλίσια δουλειά του Καρνέζη.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο σάιτ του «goal-keeper.gr»:

Στον τελικό Ελλάδα και Κύπρος!

Τη συμμετοχή τους στον τελικό της Eurovision εξασφάλισαν Ελλάδα και Κύπρος.

Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το "Aphrodisiac" εντυπωσίασε στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και κατόπιν της σχετικής ψηφοφορίας

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Δεν τον λένε πια Μέσι. Είναι ο Νίνης"

γράφει: Θοδωρής Τσούτσος
Εκείνο το απόγευμα δεν ήταν διαφορετικό μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Ηταν 7 Ιανουαρίου 2007, όταν «διαβάζοντας» την 11άδα της ομάδας τους κόντρα στο Αιγάλεω, είδαν σε αυτήν να υπάρχει κάποιος… όνομα και πράγμα. Ο Σωτήρης Νίνης τότε ήταν… νινί ακόμα, σε ηλικία 16 ετών και 9 μηνών κι έκανε το ντεμπούτο του.

Τσάκας, Τζούλια και Όζζι Όσμπορν στη Ν.Δ.!


Άλλα τρία στελέχη καλωσόρησε ο Σαμαράς, αργά χθες τα μεσάνυχτα, στη "μεγάλη πανστρατιά της ευρωπαϊκοπατριωτικής κεντρο-ακροδεξιάς' παράταξης που θα δώσει τη μάχη "υπερκατά" του μνημονίου!
Τσάκας, Τζούλια και Όζζι Όσμπορν στη Ν.Δ.!















Πηγή: protagon.gr

Πρόβλημα με τους φακέλους αρκετών ομάδων

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που πιθανότατα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αδειοδότηση, λόγω των φακέλων τους. Διαβάστε ποιες ΠΑΕ τα έχουν βρει σκούρα και σε ποιες υπάρχει αισιοδοξία.


Δύσκολο θα είναι το φετινό καλοκαίρι για αρκετές ελληνικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, μετά τους ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ήταν η σειρά της Κέρκυρας να προβληματίσει και να προβληματιστεί με την ΕΠΟ.

«Το πρωτάθλημα στο χέρι μας»

«Το πρωτάθλημα στο χέρι μας»
Την πεποίθησή του πως η Ferrari μπορεί να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο.

Στην Ολλανδία ο Σαμαράς







Από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε το ταξίδι του, οδικώς, για την Ολλανδία ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Σαμαράς, έχοντας ως συνταξιδιώτες του τον Γιάννη Βονόρτα και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού Βαγγέλη Λάπα.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η επόμενη μέρα και τα... δύο λάθη

Ο Πέτρος Παπαμακάριος γράφει για το "αντίο" του Σωτήρη Νίνη, την αναγνώριση του Λυμπερόπουλου, το κέρδος του Παναθηναϊκού και τα δύο λάθη που έγιναν στο ΟΑΚΑ

Η επόμενη μέρα και τα... δύο λάθη











Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από τη στιγμή που δεν κατακτήθηκε ο τίτλος, και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Τι έμαθες στο Μόναχο, μπαμπά...

Ο ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Αν και φίλος της ΚΠΡ, ο Ντέιβιντ Κάμερον βάζει το πατριωτικό συμφέρων απο πάνω και πανηγυρίζει.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θ. ΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ, Μ. ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ & Δ. ΚΑΡΑΜΦΥΛΙΔΗΣ Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή. Η εκτέλεσή της είναι εκείνη που αποδεικνύεται δύσκολη. Μερικές φορές και ακατόρθωτη. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς χρειάστηκε 8 χρόνια να την τελειοποιήσει. Και να διδαχτεί (γιατί η σελίδα μας είναι αφιερωμένη στις διδαχές του φετινού τελικού) από τα πανάκριβα λάθη του.

Επιβεβαίωση αλλαγής

Η επιβεβαίωση για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ιβάν Σαββίδης ειδοποίησε ότι θα καταθέσει το έμβασμα των δυο εκατ. ευρώ του δανείου, ξεκινώντας την επένδυσή του.
.και όταν λέμε ΟΛΟΥΣ, εννοούμε ΟΛΟΥΣ!
Πριν... έρθουν τα χρήματα στα ταμεία θα φύγουν εν ριπή οφθαλμού. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές και στις καθυστερημένες δόσεις για την ρύθμιση στην εφορία.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Οι γυναίκες-δηλητήριο που έχουν αφήσει εποχή


 Η ιστορία είναι γεμάτη από γυναίκες που έχουν καταστρέψει τους άντρες που τις λάτρεψαν. Αυτές είναι απλά οι χειρότερες.

Η βίλα του Ολλανδού πρίγκιπα και τα ιδιόκτητα νησιά-ευκαιρίες της Ελλάδας


Μια ματιά στην αγορά μικρών ιδιόκτητων νησιών στην Ελλάδα ρίχνει δημοσίευμα της Ντέιλι Τέλεγκραφ, σχολιάζοντας ότι ίσως η κρίση ανοίγει ευκαιρίες για επίδοξους αγοραστές.

Αποχωρεί ο Στόνερ

Την απόφαση του να αποχωρήσει από το Moto GP στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο Κέσεϊ Στόνερ.
Ο Αυστραλός αναβάτης τόνισε πως με τις αλλαγές που έχει υποστεί το πρωτάθλημα, έπαψε να τον διασκεδάζει με αποτέλεσμα να μην έχει κίνητρα να συνεχίσει.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οκτώ τρόποι να κάψετε θερμίδες












Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν προϊόντα που υπόσχονται ότι θα σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Υπάρχει στην πραγματικότητα όμως κάτι που μπορείτε να κάνετε ώστε να αυξήσετε τις θερμίδες που καίτε καθημερινά;

Το 1/3 των μετοχών της Sauber στη Monisha Kaltenborn!



Στα χέρια της Monisha Kaltenborn περνάει το 1/3 των μετοχών του Sauber Group όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Peter Sauber.

Ορκίστηκε ο κάθε πικραμένος...

Ορκίστηκαν πριν από λίγη ώρα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι νέοι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Παναγιώτη Πικραμμένου.


Ορκίστηκε ο κάθε πικραμένος...
Θυμίζουμε τη νέα σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που ανακοινώθηκε μετά τα μεσάνυχτα:
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Παναγιώτης Πικραμμένος

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑΜ

Στις 19:00 η παράδοση της Φλόγας

Στις 19:00 η παράδοση της Φλόγας
Την ώρα που η… τύχη του Ντέιβιντ Μπέκαμ εξακολουθεί να… αγνοείται, οι Βρετανοί ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο Νησί την Φλόγα – σύμβολο της συμφιλίωσης και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας...












Ανταγωνιστική ομάδα,οργάνωση λειτουργίας-ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Πώς να μην είναι; Και με το δίκαιο του. Όταν δεν καταφέρνει η ομάδα για λεπτομέρειες να μην μπορεί να κερδίσει παιχνίδια, όπως αυτά με Καλαμαριά, Τηλυκράτη και Τύρναβο, τι να πει κανείς; Στη διοίκηση ξέρουν ότι οι πιθανότητες για την άνοδο εξανεμίστηκαν. Είναι πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
<<Πλήρης>> ο φάκελος...








Η δικηγόρος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, διευκρίνισε ότι δόθηκαν τα συμπληρωματικά έγγραφα που ζητήθηκαν από την ΕΕΑ.

H Mercedes υποστηρίζει Σουμάχερ


Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να έχει ασκήσει σκληρή κριτική στην Pirelli για τα φετινά ελαστικά, αλλά η Mercedes υποστηρίζει τη δυνατότητά του να έχει αυτήν την άποψη.

Οι ακριβότερες σουίτες γηπέδων!!

Μέχρι και 500.000 δολάρια κόστιζαν οι σουίτες στο "Lucas Oil Stadium" της Ιντιανάπολις για το Super Bowl του 2012! Δείτε ποιες είναι οι ακριβότερες σουίτες στα γήπεδα των ΗΠΑ. 
 
Ιλιγγιώδη είναι τα ποσά που απαιτούνται σε κάποια γήπεδα στις ΗΠΑ, ώστε να παρακολουθήσει κάποιος ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός από τις σουίτες τους.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Κ-17 ο Άρης!
Με ένα τέρμα του Βαλαή στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης αναδείχθηκε πρωταθλητής στις ηλικίες Κ-17 επικρατώντας του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0. Η αναμέτρηση ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι

Δεν θα τα παρατήσουν...









Είναι προφανές πως η ισοπαλία στην Καλαμαριά έχει εξανεμίσει τις ελπίδες ανόδου. Η κατάληψη της δεύτερης θέσης είναι μαθηματικά ανέφικτη, ενώ για να πάρει ο Ηρακλής την τρίτη θέση θα πρέπει

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο Μεγαλύτερος ''παίκτης'' στην Πιερία....


















Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το «Κίνημα της πατάτας», με την παραγγελία 120 τόνων εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, αναδεικνύεται σήμερα ο μεγαλύτερος "παίκτης" στην ελληνική αγορά τροφίμων.
 Έτσι πήρε την κούπα η Μάντσεστερ Σίτι!











ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ
Oταν παίρνεις πρωτάθλημα ύστερα από 44 χρόνια, πρέπει να το παίρνεις έτσι όπως το πήρε η Mάντσεστερ Σίτι: με το πιο απόλυτο σασπένς, με τρικυμία συναισθημάτων και με αυτά τα εξωφρενικά δρομολόγια κόλασης-παραδείσου που έκαναν χθες οι οπαδοί της.

O,τι κι αν έγινε στην έτσι κι αλλιώς συναρπαστική κούρσα που άρχισε τον περασμένο Aύγουστο, τα χθεσινά τελευταία λεπτά στο «Etihad» έγραψαν όλη την ιστορία. Aν το άξιζε η Σίτι ή η Γιουνάιτεντ, δεν θα το αποφασίσουμε εμείς.

Πρέπει να γίνουν... μαγικά



Ο Ηρακλής ήθελε μόνο νίκη χθες (όπως και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια) για να έχει αρκετές ελπίδες εισόδου στα μπαράζ. Από χθες και μετά την ισοπαλία η κατάληψη της 2ης θέσης αποκλείστηκε και μαθηματικά.

Τέλος ο Χατζάρας, επιστροφή Σούλη











 Ο Γιώργος Χατζάρας αποτελεί παρελθόν από τον Πιερικό, επέστρεψε στον πάγκο ο Σούλης Παπαδόπουλος!

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

K20: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-1
12 Μαϊ. 2012 12:56 Από Μπάμπης Τσιμπίδας
Tags: Ομάδα Νέων prasina nea


Τον τίτλο του πρωταθλητή Κ20 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και έκοψαν πρώτοι το νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Φωτορεπορτάζ: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Πανάξιος και δίκαιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός Κ20, αφού επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Όντας ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αποδεικνύοντας ότι το θέλει περισσότερο, έφτασε στη νίκη επί του πολύ δυνατού αντιπάλου του και πανηγυρίζει τη δεύτερη κατάκτηση τροπαίου στη διοργάνωση.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

''Κάρα" ψυχάρα

09 Μαϊ. 2012 22:39 Από Πέτρος Παπαμακάριος
Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού που νοσηλεύεται εκεί.














Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες

Αυτός ο Σαμαράς θα κάνει κυβέρνηση;

Ένα όνομα που δεν έχει απασχολήσει εδώ και καιρό το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, φαίνεται να βγαίνει από τη ναφθαλίνη τις τελευταίες ώρες. Ο παλαίμαχος και νυν τεχνικός σύμβουλος, Γιάννης Σαμαράς...
απο www.sportdog.gr 8/5/2012





















Tην περίπτωσή του λέγεται πως εξετάζει η κίνηση Αλαφούζου, καθώς υπάρχουν μέσα σε αυτήν άνθρωποι που έχουν σε εκτίμηση τις ικανότητες του Γιάννη Σαμαρά

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ατλέτικο ή Αθλέτικ;
















 Τελικός Europa League: Ατλέτικο ή Αθλέτικ;

Στο Νασιονάλ του Βουκουρεστίου στρέφονται τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, εκεί όπου Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Europa League (21:45).

H UEFA δίνει "χείρα βοηθείας" στις ομάδες














H UEFA δίνει "χείρα βοηθείας" στις ομάδες

Σε απόφαση με την οποία ρίχνει ουσιαστικά "σωσίβιο" στους συλλόγους που κάνουν οικονομικές παραβάσεις, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πως επηρεάζονται οι ελληνικές ομάδες.

Νεκρός 15χρονος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία












Ένας 15χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Σαν Λορέντζο Καντέτε, στη Σάντα Κρουζ της Τενερίφης, απεβίωσε χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τραυματισμοί και κατά πόσο ευθύνεται... ο πλαστικός χλοοτάπητας!


PDF Print E-mail
Tuesday, 08 May 2012 03:13 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Τραυματισμοί και κατά πόσο ευθύνεται...

ο πλαστικός χλοοτάπητας!

Ιατρικές μελέτες αποδεικνύουν ότι οι αγωνιστικοί χώροι με πλαστικό χλοοτάπητα σχετίζονται με αναλογικά περισσότερους τραυματισμούς σε σχέση με τα τερέν με φυσικό χόρτο.