Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Με την σκέψη στο τουρνουά...



ΕΠΣ Μακεδονίας - Προπαιδικό
Κένταυρος Ευόσμου – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
1 – 2
Τη νίκη πέτυχε το προπαιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων στον αγώνα κατάταξης των ομίλων ΑΔ στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας επί του Κένταυρου Ευόσμου. Οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων απαλλαγμένοι από το άγχος της πρόκρισης παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και προετοιμάζονται για το Τουρνουά του Παναθηναϊκού που θα στο τέλος Απριλίου στα γήπεδα της Πιερίας.    

Ταξίδι...στους 8!




Το ταξίδι συνεχίζεται στους 8 ... της ΕΠΣ Μακεδονίας
ΠΑΟ Κουφαλίων  -  ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
0 – 2  
Πρόκριση με νίκη εκτός έδρας για τους Πόντιους στο Σαββατιάτικο αγώνα στο δημοτικό γήπεδο των Κουφαλίων. Το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων περιμένει την αυριανή κλήρωση για να συνεχίσει την φετινή επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

To Ποντιακό καλεντάρι...

Πρόγραμμα πρωταθλημάτων υποδομής Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8(Play-Offη αγωνιστική)
ΠΑΟ Κουφαλίων - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Γήπεδο:Κουφαλίων (παλιό) - ώρα:10.30
- Α'Βοήθ.:Τσαμαντουρίδης Γιάννης

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εθνική U-16:Ελλάδα-Κύπρος 1-2




Thursday, 28 March 2013 16:39 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Η Εθνική κάτω των 16 στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στην Μάλτα, γνώρισε την ήττα με 2-1 απο την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Φραντζέσκος: "Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας στο Πούσκας Καπ"


 

Ως πολύ μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την συμμετοχή του Τριφυλλιού στο Πούσκας Καπ ο τεχνικός των Εφήβων των πράσινων Κώστας Φραντζέσκος.
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά και τόνισε ότι σκοπός των πράσινων είναι να δείξουν τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και φυσικά να το ευχαριστηθούν τα παιδιά αλλά και ο κόσμος που θα δώσει το παρών.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γκολ στον ρατσισμό από τον Παναθηναϊκό



Διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης φιλικός αγώνας στην Παιανία μεταξύ της ομάδας U-15 του Παναθηναϊκού και του ξενώνα φιλοξενούμενων ανήλικων προσφύγων "Στοίχημα Ζωής" με στόχο την διάδοση του αντιρατσιστικού μηνύματος και την καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Την ομάδα του ξενώνα προπόνησε ο Ότο Ρεχάγκελ ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης απένειμε τα εύσημα στους πράσινους για την εμφάνιση τους. Τα "Πράσινα Νέα" έχουν όλο το ρεπορτάζ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Και τώρα...Play Off!


Σαρωτική νίκη της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκορ 6-0 απέναντι στον Ορφέα Φωτεινών την Κυριακή 24/3/13 στις 11π.μ στο γήπεδο της Νέας Ζωής , παιχνίδι για τον β΄όμιλο της Γ'Ερασιτεχνικής κατηγορίας!
Με νίκη και την επόμενη Κυριακή, η ομάδα των Ποντίων μέσα στην Καλλιθέα με την ομώνυμη ομάδα ,αποκτά πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια play off,με την ομάδα της Σκοτίνας!

Σταθερά...για τους 4!


  Παιχνίδι για την Φάση 16 του Παδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ

ΕΠΣΜ - Νίκη για τους Προπαίδες!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ποντιακό καλεντάρι...



Πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ Μακεδονίας!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8(Play-Offη αγωνιστική)

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΟ Κουφαλίων
Γήπεδο:Χορτατζήδων - ώρα:12.00 Σάββατο 23/3/13
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11x11 - 4ος ΟΜΙΛΟΣ Β ΦΑΣΗ ΑΔ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(1η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------------------
Μακεδών Ευόσμου - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο:Δημ. Ευόσμου (πλαστικό) - ώρα:13.30 
Σάββατο 
23/3/13


Πρωτάθλημα Γ' Ερασιτεχνικής β' Όμιλος ΕΠΣ Πιερίας!
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 21 Κυριακή 24/3/13 Ώρα:11.π.μ

Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 - ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ         ∆ΗΜ. Ν. ΖΩΗΣ «»                                                      ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ -ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ -Β ΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ

«Restart» στην αξιοποίηση της Παιανίας



«Restart» στην αξιοποίηση της Παιανίας
21.03.2013 - 08:07
Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού η διοίκηση Αλαφούζου (τέλη Απριλίου του `12) έθεσε ως εκ των βασικών στόχων της τη μεγαλύτερη αξιοποίηση των ακαδημιών του «τριφυλλιού» στην Παιανία...Και τη σταδιακή ενσωμάτωση στην πρώτη  ομάδα ολοένα και περισσότερων παικτών οι οποίοι θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΠΣΜ: Η κλήρωση στους “16”



ΕΠΣΜ: Η κλήρωση στους “16”
ΕΠΣΜ: Η κλήρωση στους “16”
ΕΠΣΜ: Η κλήρωση στους “16”
ΕΠΣΜ: Η κλήρωση στους “16”
Επιμέλεια: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ACADIMIES.GR

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου, στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας η κλήρωση στις κατηγορίες Νέων και Παίδων για την προημιτελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ενωσης. Η κλήρωση έγινε με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια, (Ανατολικά και Δυτικά), και οι 16 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο Ομίλους και στις δύο κατηγορίες των Νέων και Παίδων.

«ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ»


Επιμέλεια: football-academies.gr

Πόσες φορές έχετε δει προπονητές, να ωρύονται στον πάγκο; Πόσες φορές έχετε δει παράγοντες να τρέχουν αλλόφρονες δεξιά κι΄αριστερά, να διαμαρτύρονται για κάποιο φάουλ ή για ένα οφσάιντ; Πόσες ενστάσεις ταυτοπροσωπίας έχετε ακούσει και πόσοι παίκτες ¨μαϊμούδες¨, μετέχουν σε κάθε παιχνίδι, σε αρκετές ομάδες;

Ψυχραιμία παιδιά...

PDFPrintE-mail
Tuesday, 19 March 2013 22:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Ψυχραιμία παιδιά...η αληθινή Δημοκρατία δεν μπορεί να κινδυνέψει από ένα Κατίδη, εκτός αν η δική μας έχει κάποιο πρόβλημα , άρα έτσι εξηγείται ο πανικός μας, και αυτών που ζητούν την εξόντωση του ή όσων τον στηρίζουν με θέρμη.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ποιοι προκρίνονται στους Παίδες...



Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων της Β΄ φάσης στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, προκρίθηκαν οι εξής 15 ομάδες από τους 16 συνολικά Ομίλους της κατηγορίας Παίδων:
Αχιλλέας Περαίας (1), Ερμής Καλαμαριάς, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΣ Αρης 1999, Μπέμπηδες 2000 (1998), Ηρακλής 1908, ΑΣ Αρης (1998), ΠΑΟΚ 1999, Δόξα Ελπίδος Ευόσμου, Αγροτικός Αστέρας, Ντίνος Κούης (2), Ακαδημία Γιαννιτσών, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ΠΑΟΚ Κουφαλίων και Μπέμπηδες Ιωνίας.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Άνετα οι Πόντιοι στους ''16''...

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ   0-3


Δίκαια και άνετα επικράτησε με σκορ 3-0 η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ του αντίστοιχου τμήματος των Παίδων του Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την φάση των ''16'' του πρωταθλήματος των υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας περνώντας έτσι στην επόμενη φάση!

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πανέτοιμοι οι Παίδες του Άγγελου Κούτου...Video!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παρουσιαστούν στον αυριανό αγώνα οι Πόντιοι στον Σβορώνο στις 4 μ,μ απέναντι στους παίδες του ΣΦΚ Πιερικού!Ο νικητής του αυριανού αγώνα θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας! Ο έμπειρος τεχνικός των Ποντίων στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του ,περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής και προπόνηση τακτικής ,δίνοντας έμφαση στο επιθετικό-θεαματικό  ποδόσφαιρο ,όπως άλλωστε αρμόζει στις ηλικίες αυτές!Δείτε παρακάτω τα video!

Την Πέμπτη το ξεκαθάρισμα...


Στο γήπεδο του Σβορώνου την Πέμπτη στις 4 μ.μ θα αναμετρηθούν ξανά οι ομάδες των Παίδων του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αγώνας του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας , ο οποίος θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στην Γ' φάση των ομίλων!
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν το προηγούμενο Σάββατο ξανά στο Ενωσιακό γήπεδο με σκορ 1-1!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ντέρμπι σε όλα...




ΕΠΣ Μακεδονίας - Παιδικό
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – ΣΦΚ Πιερικός 
1 – 1  
Ανοιχτούς λογαριασμούς για το επόμενο Σάββατο άφησαν ο Πιερικός με την ΠΑΕ Ποντίων καθώς στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας αναδύθηκαν ισόπαλοι 1 – 1.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πάρτι με ''Harlem Shake'' στην Παιανία [VIDEO]



PDFΕκτύπωσηE-mail
Τρελό πάρτι έστησαν τα παιδιά όλων των ηλικιών, που διαμένουν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
Φυσικά από το πάρτι αυτό, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο χορός σε ρυθμούς ''Harlem Shake''
Το "Harlem Shake" τείνει σε εξελιχθεί σε μία άνευ προηγουμένου μόδα, την οποία ακολουθούν ακόμη και οι μεγάλοι σούπερ σταρ. Είδαμε τους Μαϊμι Χιτ του Λεμπρόν Τζέιμς να το κάνουν, την Φούλαμ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και προσφάτως την Γιουβέντους του Μάτρι και του Βιδάλ...
Οι μικροί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός, δημιουργώντας το δικό τους video το οποίο και έβγαλαν στο διαδίκτυο μέσω youtube.
Δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί, τα παιδιά που διαμένουν στην Παιανία να εκφράζονται χορευτικά σε ρυθμούς ''Harlem Shake''…

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Το Ποντιακό καλεντάρι...

 
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ - 13ος ΟΜΙΛΟΣ - Β ΦΑΣΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(2η αγωνιστική)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο:ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ώρα:12.00
ΡΕΠΟ: Ελήσποντος Μαδύτου

 ------------------------------------------------------------------------------------------
 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Β' ΟΜΙΛΟΣ
20η αγωνιστική
 10/3/2013 11:00 ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012 -

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αύξηση 11 εκ. ευρώ και αθλητικά σχολεία υποσχέθηκε ο Ιωαννίδης



Αύξηση 11 εκ. ευρώ και αθλητικά σχολεία υποσχέθηκε ο Ιωαννίδης
Αυξημένο προϋπολογισμό κατά 11 εκατομμύρια ευρώ θα έχουν οι αθλητικές Oμοσπονδίες, όπως υποσχέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου

AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ


Επιμέλεια football-academies


Στο ποδόσφαιρο η έναρξη της συστηματικής προπονητικής διαδικασίας γίνεται ολοένα και πιο νωρίς. Αυτό πλέον αποτελεί τη βάση της προπονητικής φιλοσοφίας μεγάλων ευρωπαϊκών και όχι μόνο συλλόγων. Η προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία δεν αποτελεί μια μειωμένη ποσοτικά και ποιοτικά προπόνηση ενηλίκων, αλλά υπόκειται σε δικές της προϋποθέσεις και νομοτέλειες. Λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες των διαδικασιών ανάπτυξης και τις υποστηρίζει. Δομείται μακροπρόθεσμα, κατά στάδια με συστηματική επέκταση των στόχων που θέτονται και οργανώνεται βάσει μιας προοπτικής.
b_280_280_16777215_0___images_stories_13_xeimonas_olympiakos_paidia4.jpg

Δύσκολες στιγμές για τις Ακαδημίες του Ηρακλή!


Thursday, 07 March 2013 02:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Οι ακαδημίες του Ηρακλή αντιμετωπίζουν και πάλι σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας, τουλάχιστον σ' ότι αφορά το οικονομικό.
Σύμφωνα με το ''bluearena.gr'' πριν από λίγες εβδομάδες, όταν και πάλι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, οι προπονητές ήρθαν σε επικοινωνία με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αφού αρχικά τόνισε ότι δεν είχε πλήρη εικόνα για την κατάσταση, στη συνέχεια κατέβαλε τα δεδουλευμένα ενός μηνός χωρίς όμως να λύσει οριστικά το πρόβλημα, καθώς οφείλονται ακόμη μισθοί τριών μηνών περίπου.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δυο μεγάλα τουρνουά για τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού


Σε Κατερίνη και Λουτράκι θα διεξαχθούν τα δυο μεγάλα τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρων του Παναθηναϊκού για το 2013.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στόχος τα ''Play Off''...

Επέστρεψαν στις νίκες οι Πόντιοι για το πρωτάθλημα του β' ομίλου της Γ' Ερασιτεχνική ςκατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας!

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της Κ17 του Παναθηναϊκού στο "Πούσκας Καπ"

b_280_280_16777215_0___images_stories_13_xeimonas_panathinaikos_k17_13_resize.jpg














Ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά στην πρόταση των διοργανωτών του "Πούσκας Καπ" για παρουσία και στη φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου.
Το Τριφύλλι δίνει το παρών κάθε χρόνο στο τουρνουά που διεξάγεται με την παρουσία ομάδων στις οποίες είχε παίξει ή είχε προσφέρει ο "Καλπάζων Συνταγματάρχης".
Έτσι και φέτος οι πράσινοι απάντησαν θετικά και θα δώσουν και φέτος το παρών με την ομάδα Κ17 σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου.
Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι οι υπόλοιπες ομάδες οι οποίες θα πάρουν μέρος στο φετινό τουρνουά με την Ρεάλ, τη Χόνβεντ και την Ακαδημία του Πούσκας να συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτές.
Πηγή:prasinanea.gr

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

''Πλώρη'' για την ημιτελική φάση...



ΕΠΣ Μακεδονίας - Παιδικό / Β’Φάση 13ος Όμιλος
Ελλήσποντος Μαδύτου  - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης      0 – 6   
Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο μέρος και κατεβάζοντας ρυθμό στο δεύτερο οι Παίδες της ΠΑΕ Ποντίων κέρδισαν με 6 – 0  το αντίστοιχο τμήμα του Ελλήσποντου Μαδύτου ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη Β’Φάση του 13ου ομίλου του Πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στα επόμενα 3-4 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα στελεχώνεται από τις υποδομές του!

 Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρων του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καπουράνης έδωσε συνέντευξη που φιλοξενείται στο match programme του αγώνα Παναθηναϊκός- ΟΦΗ και αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, προκειμένου να στελεχωθούν με νέα ταλέντα οι Ακαδημίες του συλλόγου.

ΠΑΙΔΙΚΗ “ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ”


Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 02 Μάρτιος 2013

Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε και να φτιάξω μια καινούργια, κοινωνία άλληνε!”
b_280_280_16777215_0___images_stories_13_xeimonas_panathinaikos_olympiakos_k17_13_resize.jpg
Στίχοι γεμάτοι νόημα, από ένα τραγούδι ύμνο, τραγουδισμένο από τα χείλη του Αθάνατου ΣΤΕΛΛΑΡΑ!
Πραγματικά, δεν είναι λίγες οι φορές που εύχομαι, να είχα την τύχη ή την δύναμη, να γκρεμίσω αυτή τη κοινωνία και σε μια μέρα μέσα, να έβαζα τη δική μου “πινελιά”, στον κόσμο των παιδιών μας, σ’ αυτά τα 10άχρονα και 15άχρονα παιδιά, που καλούνται δυστυχώς ή ευτυχώς στο άμεσο μέλλον, να δώσουν λύσεις, στα λάθη και τις αμαρτίες, που εμείς τους φορτώσαμε.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Το Ποντιακό καλεντάρι...


Πρόγραμμα πρωταθλημάτων υποδομών Σαββατοκύριακου 2-3 Μαρτίου 2013


ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
--------------------------------------------------------
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ελλήσποντος Μαδύτου
Γήπεδο:Δημ.Αμπελοκήπων (πλαστικό) - ώρα:11.00
- Α'Βοήθ.:Μακρίδης Ιωάννης
ΡΕΠΟ: ΣΦΚ Πιερικός

Το ποδόσφαιρο το 2050, όπως το φαντάζονται...


Το ποδόσφαιρο το 2050, όπως το φαντάζονται...


Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Humba!, το οποίο έχει εξαντληθεί, δημοσιεύτηκε ένα αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού SOFOOT για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου μετά από 40 χρόνια. Παρακάτω θα διαβάσετε κάποιες από τις πιοενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επί του θέματος