Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το ...μυστικό όπλο των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ κλέβει η Σίτι

Τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσεγγίσει, ήδη, η συμπολίτισσα Σίτι, με τους «πολίτες» να φαίνεται να έχουν προσλάβει τον Γκάβιν Ρόουντς.
Η φιλοδοξία της Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθήσει τα βήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνουν στο «Etihad» τον Ρόουντς, με τη «Daily Mail» να αποκαλύπτει πως το πρώην στέλεχος των «κόκκινων διαβόλων» δουλεύει για την μπλε πλευρά του Μάντσεστερ από το τέλος της σεζόν που έληξε.

Ο Ρόουντς είναι οπαδός της Σίτι από την παιδική του ηλικία, ενώ στη Γιουνάιτεντ είχε επιτελικό ρόλο στα Soccer Schools του συλλόγου σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, είναι αυτός που οργάνωσε και εκτέλεσε την καμπάνια των «κόκκινων διαβόλων» σε Ασία και Σκανδιναβία, όσον αφορά τις ακαδημίες.
Με βάση το ρεπορτάζ, ο Ρόουντς θέλει να κάνει ότι και στη Γιουνάιτεντ, με τη Σίτι να στοχεύει στο άνοιγμα ακαδημιών σε εννιά χώρες, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επέκταση σε Αυστραλία και Αφρική. 

Πηγή:England365.gr

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο από την Παιανία»


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Η επισημοποίηση της αγοράς του «Απήλιον» από τον Γιάννη Αλαφούζο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσω ανακοίνωσης της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου υπογραμμίζεται πως το νέο προπονητήριο της ομάδας (μέσω και της επέκτασής τους στα επιπλέον 50 στρέμματα γης που αποκτήθηκαν, θα αναδειχθεί μέσα στα επόμενα χρόνια σε ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη.
Επίσης επισημαίνεται πως το «τριφύλλι» αφήνει την Παιανία μετά από χρόνια λόγω του πολύ ψηλού ενοικίου, λόγω μικρότερης έκτασης, αλλά κι επειδή το νέο αθλητικό κέντρο που αποκτήθηκε είναι πολύ πιο σύγχρονο.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το κρυφό χαρτί για Φάλκεμπεργκ

 

Τα "Πράσινα Νέα" σας αποκαλύπτουν το κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός για να τα βρει με την Αλκμααρ και να κάνει δικό του τον Έρικ Φάλκεμπεργκ.



Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός θέλει τον Έρικ Φάλκεμπργκ.Στο Τριφύλλι από εκεί που δεν το περίμεναν ίσως να βγάλουν ένα κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να τελειώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι οι οικονομικές αξιώσεις της Αλκμάαρ.
Τη λύση όμως μπορεί να δώσει ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Τιμή για τον Παναθηναϊκό

Μια πολύ μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε η παρουσία των πράσινων στο πρώτο παγκόσμιο Forum "Ποδόσφαιρο για την φιλία" που γίνεται στην Αγγλία με την παρουσία των Παίδων του Τριφυλλιού και παρουσία 600 παιδιών από διάφορες χώρες και ομάδες όλης της Ευρώπης.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σπουδαίοι αντίπαλοι για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά της Κροατίας

Πράσινα νέα από Πέτρος Παπαμακάριος

Η Ουντινέζε, η Ντιναμό Μόσχας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Χάϊντουκ είναι μεταξύ των ομάδων που θα βρει στο διάβα της η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού στο τουρνουά της Κροατίας.



Δυναμική παρουσία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο ετήσιο τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνου


Δυναμική παρουσία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο ετήσιο τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνου. 
Το παιδικό τμήμα την πρώτη ημέρα του τουρνουά κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό το αντίστοιχο τμήμα του Πιερικού με σκορ 3-...1.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φουρλάνος: «Ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα»

Φουρλάνος: «Ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα»
Σίγουρος για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ εμφανίστηκε ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο νεαρός μέσος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Μπριζ υποστήριξε πως η παρουσία του Άρναρ Γκρέταρσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση και ευχήθηκε τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με την ομάδα του Βελγίου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο μετάλλιο δεν πήρε! (picks)

Μόνο μετάλλιο δεν πήρε! (picks)

Ονομάζεται Λούις Κερνς, είναι 11 ετών και πήρε τα συγχαρητήρια του Μισέλ Πλατινί για την κατάκτηση του Europa League!

Μην μπερδεύεστε. Δεν είναι γιος κάποιου από τους παίκτες του Μπενίτεθ. Ούτε μέλος των ακαδημιών των Μπλε

Μια διδακτική επιστολή μαθητή






Σωτήρης Τριανταφύλλου


Αντί άλλου σχολίου δημοσιεύσουμε την επιστολή του Κωνσταντίνου Μανίκα, μαθητή της πρώτης Λυκείου, με αφορμή την απεργία των καθηγητών. Γράφει μεταξύ άλλων: «Τι μέλλον έχω κι από ποιους πραγματικά κινδυνεύει;
Ποιος έφτιαξε το μέλλον του παππού μου, στέλνοντάς τον μετανάστη στη Γερμανία; Ποιος κακοδιαχειρίστηκε και κατάκλεψε αυτόν τον τόπο; Ποιος ανάγκασε τη μητέρα μου να δουλεύει απ' το πρωί ως το βράδυ για 530 ευρώ, που αφού πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό, δεν περισσεύουν -όχι για να μου πάρει παπούτσια- αλλά ούτε ένα βιβλίο.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι πτυχιούχοι προπονητές θα φέρουν την ανάπτυξη


Οι πτυχιούχοι προπονητές θα φέρουν την ανάπτυξη


Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου
"Γράψε κάτι και για τις ακαδημίες που δεν έχουν διπλωματούχους προπονητές! Θα είχαν κυρώσεις, σύμφωνα με αυτά που μας έλεγαν στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ", με παρότρυνε καλός μου φίλος, προπονητής από την Αθήνα. "Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ακαδημίες οργανωμένων ΠΑΕ, αλλά πήρα αφορμή από ένα σχετικό άρθρο που διάβασα κι είχε να κάνει με την "εντολή" του Σάντος, να παίζουν υποχρεωτικά μικροί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα",

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Γιάννης Αναστασίου:Θα υπάρχει εβδομαδιαία επικοινωνία με την ακαδημία!




Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι τα μικρά παιδιά"

Με ένα στόμα οι Γιάννης Αλαφούζους, Γιάννης Βονόρτας, Γιώργος Καπουράνης και Τάσος Λαγός υποστήριξαν στην τελετή λήξης του τουρνουά των PSS στο Λουτράκι πως ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί ακόμα περισσότερο σε παιδιά από τα σπλάχνα του την επόμενη σεζόν.
Το Σάββατο το απόγευμα αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Βονόρτα αλλά και ο Τάσος Λαγός εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο Λουτράκι.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

H λαχειοφόρος της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ...


Με βάση την Κλήρωση της 8/5/2013 ( η 7/5/2013 αναβλήθηκε για τις 8/5 ) ο τυχερός αριθμός που κερδίζει το Laptop είναι ο 5551.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo Green Youth Cup 2013 των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κατερίνη (VIDEO)


Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού,  ανακοίνωσαν τη λήξη για 7η συνεχή χρονιά, του μεγάλου Πασχαλινού τουρνουά με την ονομασία Green Youth Cup 2013 στην Παραλία Κατερίνης




















































To Green Youth Cup 2013 διεξήχθη στην Παραλία της Κατερίνης στις 28 Απριλίου με 1 Μαΐου στο Mediterranean Village, με μεγάλη επιτυχία,υπό το βλέμμα του Διευθυντή της Παιανίας κ.Γιάννη Σαμαρά ,του Προέδρου των Σχολών κ. Καπουράνη Γιώργου καθώς και του τμήματος σκάουτινγκ  του Παναθηναϊκού,Γιώργου Καφέ και Δημήτρη Μάρκου!

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πασχαλινές ευχές!

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ εύχεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!