Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετιστήρια Γιορτή της Ακαδημίας ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης


Με μια όμορφη εκδήλωση στο γήπεδο στη Νέα Ζωή γονείς και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας αποχαιρέτησαν την χρονιά 2012-13.  Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνα μεταξύ των Μπαμπάδων και των μικρών ποδοσφαιριστών , απονομή επαίνων

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Επεκτείνεται το δίκτυο ακαδημιών στην Κύπρο

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΚΙ FOOTBALL ACADEMY προστέθηκε εδώ και λίγες μέρες στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

prasina nea
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΚΙ FOOTBALL ACADEMY αποτελεί 
εδώ και λίγες μέρες τη νέα δύναμη των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Λήξη με πάρτυ...


Γιορτή για την λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποιεί η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης την Τετάρτη 26/6/13 στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Ζωής.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση:

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ικανοποίηση στους Εφήβους του Παναθηναϊκού

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στην βάση τους μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στο τουρνουά του Κάρλοβατς. Ικανοποίηση για τις εμφανίσεις των πράσινων, καλύτερος γκολκίπερ του τουρνουά ο Σωκράτης Βασίλας.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Στον τελικό οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

 

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...


Γιορτή για την λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποιεί η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης την Τετάρτη 26/6/13 στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Ζωής.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση:

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετισμοί μετ΄επαίνων..


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση  της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2012-13 με τη συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής και των γονέων τους. Θα δοθούν έπαινοι, θα γίνει ο αγώνας γονείς – παιδιά και θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου.  

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πένταρα για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο παιχνίδι τους στην Κροατία οι 97άρηδες του Παναθηναϊκού κέρδισαν 5-0 την Κάρλοβατς και περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους την Παρασκευή.
prasina nea :Πέτρος Παπαμακάριος
Εντυπωσιακοί ήταν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι τους στο τουρνουά της Κροατίας με τους παίκτες του Τριφυλλιού να βάζουν πέντε γκολ στην ομάδα του Κάρλοβατς παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο τεχνικός των πράσινων Κώστας Φραντζέσκος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του ενώ τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Χρυσικός, Αγγελόπουλος Β', Λάμπρου, Τουρουκής ενώ μπήκε και ένα αυτογκόλ.

Ηρακλής: Στη Μίκρα η τελετή λήξης της Ακαδημίας

Ηρακλής: Στη Μίκρα η τελετή λήξης της Ακαδημίας


Tην Πέμπτη, 20 Ιουνίου και ώρα 18.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ηρακλή 1908.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Συνεχίζουν με τουρνουά οι παίδες και οι προπαίδες...

Το παιδικό και το προπαιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων θα συμμετέχει στο φετινό τουρνουά Ακαδημιών  ποδοσφαίρου της 25ης Μαρτίου.
Το πρόγραμμα φαίνεται παρακάτω :

ΣΠΠ Θεσσαλονίκης: Ημερίδα για τις ακαδημίες

ΣΠΠ Θεσσαλονίκης: Ημερίδα για τις ακαδημίες


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας, ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του, με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, διοργανώνει Ημερίδα Προπονητικής Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Μ. Μίκρα και ώρες 9:30 π.μ. έως 14:00.


Εισηγητές σε θεωρία και πράξη κλήθηκαν οι εξής προπονητές

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οι καλύτερες ακαδημίες του κόσμου



















Λίστα με τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου εξέδωσε η Uefa, με αυτές του Άγιαξ να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση. Διαβάστε ποιες άλλες είναι στην πρώτη πεντάδα.

"Μαγεία" από Ζιντάν, Φίγκο και Ντάβιτς

Στο περιθώριο του φιλικού μεταξύ παλαίμαχων αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους (2-1), Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Φίγκο και ο Έντγκαρ Ντάβιτς προσέφεραν στιγμές "μαγείας" από τα παλιά.

Παρά το γεγονός ότι έχουν εγκαταλείψει την ενεργό δράση εδώ και καιρό, πρώην ποδοσφαιριστές όπως ο Ζιντάν, ο Φίγκο και ο Ντάβιτς δεν ξεχνάνε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, όπως αποδείχτηκε άλλωστε στο φιλικό μεταξύ παλαίμαχων αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Απίστευτο κινούμενο σχέδιο με τα κατορθώματα του «Ρόνι» (video)

  • Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στον διαδίκτυο, στο οποίο ένας σκιτσογράφος ονόματι Etolec1 έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χειροποίητο κινούμενο σχέδιο στο οποίο ο Ροναλντίνιο εμφανίζεται να ντριπλάρει, να σκοράρει και να πανηγυρίζει. Πραγματικά μοναδικό…

Θαυμαστής της Ριάνα ο Κριστιάνο

Θαυμαστής της Ριάνα ο Κριστιάνο


Ο ένας διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια. Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ριάνα οι οποίοι συναντήθηκαν στη συναυλία της δεύτερης στη Λισαβόνα βγάζοντας και τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Θετική εξέλιξη για την υγεία του 17χρονου παίκτη του Ηρακλή!





Αισιόδοξα τα μηνύματα για την υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του Ηρακλή, που “κατέρρευσε” μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια προπόνησης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου''.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ηρακλής: Σοκ με 17χρόνο, νοσηλεύεται σε καταστολή