Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στο Κίτρος οι Πόντιοι..

Με την Πύδνα Κίτρους κληρώθηκε η ομάδα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την α' φάση του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/9/13 στις 5 μ.μ στο γήπεδο του Κίτρους.
Οι Πόντιοι αν και κουρασμένοι απο τον αγώνα μπαράζ που δώσανε την περασμένη Τετάρτη με τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, νικώντας τους με το ευρύ σκορ 4-1, είναι έτοιμοι για την προκρισή τους στην επόμενη φάση!

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ξεμούδιασμα με τεσσάρα οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

  Thursday, 29 August 2013 05:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam 
Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 4-1 επί της ανδρικής ομάδας της Δόξας Βώλακα ξεμουδιάζοντας από το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων. Σκόρερ οι Λάμπρου, Ρούμπος, Μεράι και Σάμιος.

Τα συγχαρητήρια του Μάρκου..

Ο πρώην σκάουτερ του Παναθηναϊκού Κώστας Μάρκου συγχαίρει την ομάδα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την ανοδό της στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και εύχεται και άλλες επιτυχίες στην νεοφώτιστη ομάδα των Ποντίων Κατερίνης!
Στο κέντρο ο Κώστας Μάρκου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ρόγκα Ιωάννη στα δεξιά και αριστερά επι σειρά ετών πρών προπονητή των ακαδημιών των Ποντίων Δαβιδόπουλο Ντίνο στο ιστορικό γήπεδο της Λεοφώρου Αλεξάνδρας!

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Επιτέλους άνοδος!

Στην Β'Ερασιτεχνική κατηγορία Πιερίας οι Πόντιοι μετά από αγώνα μπαράζ αφού συνέτριψαν με το ευρύ σκορ 4-1 την ομάδα του Κεραυνού Μακρυγιάλου!
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Προσοχή οι ''μάνατζερ γονείς'' βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών τους



Ποτέ ένας γονέας δεν πρέπει να ζητά από το παιδί του να κάνει στο ποδόσφαιρο ότι δεν έκανε αυτός...
Όλα όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς...
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνθρωποι που τα γνωρίζουν όλα, είναι ο λεγόμενοι προπονητές της κερκίδας, βλέπουν με παρωπίδες, και είναι έτοιμοι να μαλώσουν με όποιον τολμήσει να έχει αντίθετη άποψη για τις ικανότητες του παιδιού τους στο ποδόσφαιρο...

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στο Βώλακα της Δράμας, οι Έφηβοι Κ-17 του Παναθηναϊκού

Φωτό απο την περυσινή προετοιμασία της Κ 17 του ΠΑΟ στον Βώλακα Δράμας!
Στην Δράμα θα βρεθούν για ένα 10ήμερο οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι Πράσινοι θα μεταβούν στο Βώλακα Δράμας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η αποστολή θα αποτελείται από 26 παίκτες ενώ θα είναι μαζί τους οι προπονητές Ταράσης, Φρατζέσκος, Γιάνγιανιν και Μαυρουδής.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο σημαντικός ρόλος της ενυδάτωσης στον ποδοσφαιριστή


b_280_280_16777215_0___images_stories_13_akalokairi_antras_nero.jpg

Μήπως είσαι αφυδατωμένος; Πως θα είσαι σίγουρος ότι ενυδατώθηκες επαρκώς Πριν - Κατά τη διάρκεια - Μετά την άσκηση;
Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η εξάτμιση του ιδρώτα είναι ο βασικός μηχανισμός για την παραγωγή θερμότητας προς το εξωτερικό περιβάλλον. Η εξάτμιση του ιδρώτα από την επιφάνεια του δέρματος βοηθάει το σώμα να ρυθμίσει την εσωτερική του θερμοκρασία.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Έτοιμη για το μπαράζ....Video!

Εντατικά συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο γήπεδο της στην Νέα Ζωή,η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης!  Οι Πόντιοι ήδη ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα προπονήσεις υπο την καθοδήγηση του νέου της προπονητή  Στέλιου Καλαϊτζίδη και προσδοκεί την άνοδό της στην Β'ερασιτεχνική κατηγορία

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οδηγίες προς "ναυτιλομένους" γονείς, αθλητών

Οδηγίες προς "ναυτιλομένους" γονείς, αθλητών


Για τους βασικούς κανόνες ένταξης των παιδιών στο πλαίσιο του αθλητισμού, καθώς και συμβουλές προς τους γονείς με παιδιά που αθλούνται, μίλησε στο acadimies.gr o Διονύσης Σέρρας, αθλητικός ψυχολόγος (Sport and Exercise Psychologist).

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ζωντανά θα δείχνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από το ανανεωμένο site του, τους αγώνες Κ20 και Κ17

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2013
Το πρώτο βήμα με τους μικρούς
b_280_280_16777215_0___images_stories_13_akalokairi_panathinaikos_k17_puskas_cup_38.jpg











Ο Παναθηναϊκός πήρε τα δικαιώματα των αγώνων Κ-20 και Κ-17 τους οποίους θα προβάλει ζωντανά από το ανανεωμένο site του.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Εξάπλωση με σταθερούς ρυθμούς για τις Σχολές Ποδοσφαίρου

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έχουν εντάξει δέκα ακαδημίες το τελευταίο διάστημα στην "ομπρέλα" του Τριφυλλιού ενώ συζητάνε και με άλλες ακαδημίες εντός και εκτός Αθηνών με τον πρόεδρο των Σχολών Γιώργο Καπουράνη να έχει συνεχείς επαφές.