Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η Τελετή λήξης του 8ου Green Youth Cup 2014 (Video)


Με ρεκόρ συμμετοχών,πάνω από 420 παιδιά και ακαδημίες από όλη την Βόρειο Ελλάδα μέχρι την Κρήτη, και από την Αυστραλία και Κύπρο έδωσαν το παρών στο πρώτο για φέτος τουρνουά των Σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση καθώς και στην διεξαγωγή των αγώνων!Το παρών στους αγώνες και στην τελετή λήξης έδωσαν οι σκάουτερ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Μπατσινίλας και Λαγωνικάκης καθώς και των Σχολών Καφές και Μάρκος!Σην τελετή της λήξης του Τουρνουά προλόγισε ο υπεύθυνος του δικτύου Σταμάτης Αργύρης ενώ  ο Πρόεδρος των Σχολών Καπουράνης Γεώργιος κλείνοντας την τελετή  ευχαρίστησε τους γονείς,Ποδοσφαιριστές,Ακαδημιάρχες,Σκάουτερ καθώς και τους εθελοντές!

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Football Star Academy (Australia) 1 – 1

Green Youth CUP 2014 / Τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

Με γκολ από τα αποδυτήρια η ομάδα της Μελβούρνης αιφνιδίασε τους Πόντιους που βρέθηκαν να χάνουν στην αρχή του παιχνιδιού με 0  - 1. Παρά την ψυχρολουσία οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη απέκτησαν κατοχή στο παιχνίδι και πίεζαν συνεχώς τους Αυστραλούς   για την ισοφάριση η οποία ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους με εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κατσάρα Α.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ρεκόρ συμμετοχών στην Κατερίνη για τις PSS


Στον Παναθηναϊκό ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα δυο μεγάλα τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου του τριφυλλιού που θα διεξαχθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο σε Κατερίνη και Λουτράκι.


Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα αγώνων του 8ου Green Youth CUP 2014 !

Το ετήσιο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού -  8ου Green Youth CUP 2014 θα φιλοξενήσει και φέτος η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από Κυριακή 13 Απριλίου 2014 μέχρι Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014. Θα πάρουν μέρος ποδοσφαιριστές των τμημάτων Παιδικό , Προπαιδικό και Junior της ομάδος μας και θα διαμένουν στο Mediterranean Hotels. Θα συμμετέχουν ομάδες από Αθήνα ,  Λαμία ,  Πρέβεζα , Αίγιο, Ρέθυμνο , Ηράκλειο αλλά και τη μακρινή Αυστραλία. 

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τα «ταλέντα» μεγάλωσαν, δεν έγιναν «αστέρια», δεν κάνουν ωραίες ιστορίες, αλλά θλιμμένες, που δεν μαθαίνει κανείς!



b_280_280_16777215_0___images_stories_1_13_xeimonas_halilovic1.jpg

Ποδοσφαιρική «ανάπτυξη» χαμηλής ηθικής - Τα παιδιά «προϊόντα», που οι γονείς εμπορεύτηκαν σε συνεργασία με ομάδες…
Οι παίκτες που λάμπουν σαν ταλέντα στις μικρές ηλικίες, δεν εξελίσσονται ανάλογα, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Εκείνοι -και μιλώ για ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από «μέσα»- που έπεσαν από τα σύννεφα με την τιμωρία της ΦΙΦΑ στην Μπαρτσελόνα είναι καθαροί υποκριτές.