Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ Πιερίας Πρωτάθλημα Υποδομών - Παιδικό / ΠΑΕ Ποντίων – ΣΦΚ Πιερικός / 0 - 4

 Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα το Παιδικό του Πιερικού   κατέβαλε  την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων και νίκησε  στο εναρκτήριο παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας στο πρωτάθλημα Υποδομών το πρωί της Κυριακής  στην Ν. Ζωή.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Στα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη ο Λάμπρου


Η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας "Guardian" συμπεριλαμβάνει τον Λάζαρο Λάμπρου στα 40 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη. Οι Άγγλοι έκαναν αφιέρωμα στους νέους αστέρες που έχουν γεννηθεί από το 1997 και μετά και στη λίστα τους έχουν και τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν από λίγους μήνες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το Τριφύλλι.
Το δημοσίευμα του "Guardian" αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Ο Παναθηναϊκός αντιλήφθηκε τον Λάμπρου όταν τελείωσε τρεις σερί σεζόν πρώτος σκόρερ των νεαρών τμημάτων των Πόντιων Κατερίνης και τον απέκτησε το 2011. Πέρυσι σημείωσε περισσότερα από 20 γκολ με την U-17 των γιγάντων της Αθήνας, είτε παίζοντας σαν επιθετικός ή απλά από πίσω.

Έχει μεγάλη διορατικότητα και πάντα ψάχνει να βρει την τέλεια πάσα, κυρίως με το δεξί του πόδι. Δεν φοβάται να κάνει κόλπα ακόμα και όταν σχεδόν πάντα παίζει με μεγαλύτερους αντίπαλους.

Έχοντας εντυπωσιάσει με τη δεξιοτεχνία του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ο προπονητής των Πράσινων, Γιάννης Αναστασίου, του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάρτιο".
Επιμέλεια: Νίκος Τζουάννης novanports.gr

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μαυρίας: «Φτιάχνεις χαρακτήρα στις ακαδημίες»

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014

                    
b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_mavrias-ethniki.jpg




Στο περιθώριο παρουσίασης της συνεργασίας ΕΠΟ - ΟΠΑΠ, ο Χάρης Μαυρίας τόνισε πως ένας παίκτης φτιάχνει χαρακτήρα μέσα στις ακαδημίες.
Αναλυτικά όσα είπε:

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Για το παρόν και το μέλλον της εθνικής!


Παρουσιάστηκε σήμερα (8/10) η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ ΑΕ, που για πρώτη φορά προβλέπει χρήματα και για τις υποδομές των εθνικών ομάδων. Περισσότερες από 125 ακαδημίες για παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών σε όλη την Ελλάδα θα… τρέξουν υπό τη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ.