Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Άνετη νίκη...




     ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 - ΠΙΕΡΙΚΟΣ  3-0 (δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις σε video!!)
                             Άνετη νίκη για το παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων την 8ηη αγωνιστική στον Όμιλο ειδικής βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας επί του Πιερικού σε ένα παιχνίδι που ήταν και τοπικό ντέρμπι,
οι Πόντιοι παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο στο α' ημίχρονο ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους σε ένα παθητικό ρόλο προσέχοντας περισσότερο την άμυνά τους και προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να βγούν στην κόντρα και στο γκολ κάτι που δεν το κατάφεραν!
Αντίθετα οι παίκτες του Πιερικού στο β΄' ημίχρονο ανέβασαν την αποδοσή τους πίεσαν τους αντιπάλους τους κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυ, κάτι που το πέτυχαν οι Πόντιοι έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον επιθετικό τους Ανδρικόπουλο Βλάση ο οποίος πέτυχε το χακ τρικ του αγώνα σημειώνοντας στοι 10' το 1-0.στο 67' το 2-0,και στο 71' το 3-0!Με αυτή τη νίκη η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης βάζει στόχο να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος!
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Παιδικό ( Προπονητής : Στέφανος Ταβουκτσής) : Νάση Ζ (Τ), Ανδρικόπουλος Β., Στούμπος Χ., Τσιγγαρόπουλος Γ. , Σιδηρόπουλος Χ. , Λυκούργος Π., Ματέο Α., Καλαιτζίδης Ν., Ρουμπιές Γ. , Καραμιχάλης Μ., Ρόγκας Α., Τζήκας Σ., Καλαιτζίδης Α. (Τ), Τζιμόπουλος Δ.(Τ), Λαδένης Α. , Στεφανίδης Κ., Τσιμόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Β.

1 σχόλιο:

  1. θελουμε και τα high lights του πρώτου γύρου χαχαχαχαχα . Εχετε site για να ευλογείτε τα γένια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή