Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΕΝΟ''ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ''ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ

Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν το Σάββατο το πρωί,
                                       ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 1997-98
                                       ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΚΟΥΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ
12/11/11, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, οδηγώντας αήττητοι την κούρσα στους ομίλους τους.Ποιο αναλυτικά υπήρξαν τα εξής αποτελέσματα:Για το τμήμα Νέων του Γιάννη Βαρβούτη 1995-96:


ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ 1995-96
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΒΑΡΒΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ













ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ         Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ
                   0                                          1

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σεμιτζίδης,  Κουτσιαρής(68'Τσιγγαρόπουλος ), Νταμπαλάκης,  Παπαγεωργίου, Μποστάντζι,  Λάμπρου,  Λαγιώτης,  Κωτσιαρίδης,  Σάλτας,  Παπαδόπουλος(γκολ 22', Μαγούδης 68') Κατσιούλας(Πουλικίδης 55').  Αποστολή:Ηλιάδης,Τερζίδης                                                                           
                                                                                                                                   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Για το τμήμα Παίδων του Άγγελου Κούτου 1997-98:

                                       ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 1997-98
                                       ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΚΟΥΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ



                                                   
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ            ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ (1)
               3                                      1


ΣΥΝΘΕΣΗ: Κούζας,  Συμεωνίδης,  Πουλικίδης,  Σκουργιάς(γκόλ 20'),  Φορτομάρης,  Κουκούδας,  Τσινίκος (50’Οικονόμου),  Τσιούχας,  Παμπουκίδης,  Κουκουνάς(γκόλ 37'),  Μπαλαχάτζε(γκόλ 65'). Αποστολή:Παπαγεωργίου,Χανδόλιας,Θωμόπουλος,Δημόπουλος,Πόδας .
Ρεπορτάζ αγώνα:

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ  vs  ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΚΟΥΔΑ (1) 3 - 1

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα για την ομάδα των παίδων της Α.Ε. Ποντίων από την Νεάπολη, επικρατώντας 3-1 επί της Ακαδημίας Γ. Κούδα (1) και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Κάτω από δύσκολες γηπεδικές συνθήκες (στενό γήπεδο και συσσώρευση νερού στις δύο περιοχές) οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν αξιόλογο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων ήταν αυτή που προσαρμόστηκε πιο γρήγορα στις γηπεδικές συνθήκες και μετά από το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να ασκεί πίεση στον αντίπαλο και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας άρχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία. 
Η πίεση καρποφόρησε όταν στο 15’ ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι όταν αμυντικός της Ακαδημίας Γ. Κούδα χρησιμοποίησε το χέρι του για να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς την εστία της.
Η εκτέλεση ήταν για ταινία κωμωδίας, ο Παμπουκίδης δεν είχε μόνο εμπόδιο τον τερματοφύλακα των αντιπάλων να αντιμετωπίσει αλλά και τους 5 πόντους νερού που κάλυπτε το σημείο του πέναλτι (βάσει κανονισμού η εκτέλεση πέναλτι γίνεται μόνο από το συγκεκριμένο σημείο). Έτσι, με μεγάλη προσπάθεια και πολύ νερό να εκτινάσσεται στον αέρα, ο άτυχος Παμπουκίδης έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στο σκορ.   
Η απογοήτευση του χαμένου πέναλτι δεν πτόησε τους παίκτες και στη συνέχεια απείλησαν αρκετές φορές την εστία των αντιπάλων, κερδίζοντας από μια σειρά κόρνερ.
Μία από αυτές στο 20’ απο εκτέλεση του Τσιούχα, ο Σκουργιάς που απελευθερώθηκε από τα στενά μαρκαρίσματα σηκώθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. 
Από το σημείο αυτό μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων πίεζε ασφυκτικά για να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά πάλι η αστοχία των παικτών της ήταν η αιτία το να μην αυξηθεί το σκορ. 
Στην επανάληψη, η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων ξεκίνησε και πάλι δυναμικά το ματς και στο 37’ αύξησε το δείκτη του σκορ σε 2-0 με δυνατό βολέ του Κουκουνά, αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανήμπορο να αντιδράσει.
Μετά την επίτευξη του δευτέρου τέρματος, για ένα πεντάλεπτο χαλάρωσε η απόδοση και η Ακαδημία Γ. Κούδα αντιλήφτηκε το γεγονός, προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τη χαλάρωση, έχοντας μια χλιαρή υπεροχή αλλά δεν πλησίασαν τόσο ώστε να απειλήσουν την εστία του Αλέξη Κούζα. 
Αντιδρώντας, οι παίδες της Α.Ε. Ποντίων κέρδισαν το χώρο του κέντρου και από το σημείο αυτό έγινε απόλυτος κυρίαρχος του ματς, βγαίνοντας με άνεση προς την αντίπαλη εστία και έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με πρωταγωνιστές τους Κουκουνά, Παμπουκίδη, Μπαλαχάτζε και Οικονόμου. 
Εκεί που έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου για να πετύχει το τρίτο γκολ και να καθαρίσει το ματς, η ομάδα κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα. Στο 61’ σε μια ανύποπτη φάση, κακή συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών Πουλικίδη, Συμειωνίδη και του τερματοφύλακα Κούζα παρουσίασαν στον επιθετικό της αντίπαλης ομαδας την ευκαιρία να πετύχει τέρμα, πλασάροντας τη μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής σε άδεια εστία, σημειώνοντας το 2-1.   
Η χαρά των αντιπάλων δεν κράτησε πολύ όταν στο 65’ ο Μπαλαχάτζε με κεφαλιά ακριβείας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.
Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού πήραν τυπικό χαρακτήρα με την ομάδα της Ακαδημίας Γ. Κούδα  να μην έχει της ψυχικές δυνάμεις να κυνηγήσει καλύτερο αποτέλεσμα.  


----------------------------------------------------------------------------------------------------------                             


Για το τμήμα Προ παίδων του Κώστα Σταλίκα 99-00:



   
ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 0 - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 4


ΣΥΝΘΕΣΗ:Νάσση,Φορτομάρης,Τσιγγαρόπουλος,Στούμπος,Ανδρικόπουλος,Χανδόλιας (γκόλ 40'),Μπατσαράς,Ρουμπιές(γκόλ 28'),Καραμιχάλης,Τσιμόπουλος,Παγώνης και οι Λυκούργος,Κουτσιαρής(γκόλ 35'),Τζήκας(γκόλ 50'),Ρόγκας,Ρούντος,Βανάσας,Κατσαμάγκας,Βιτόπουλος.
Ρεπορτάζ αγώνα:



ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 0 - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 4
                               
Το 5x3 έκανε το Σάββατο12/11/11 το προ παιδικό τμήμα της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ,έτσι οι ''λιλιπούτιοι άσσοι'' παρέμειναν στην πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του προ παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ 11x11 και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ!

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν στο 30' ο Μ.Καραμιχάλης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του Γ.Ρουμπιέ κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 40' Κ.Κοτσιαρής μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια και πολύ ωραίο σουτ στην γωνία γράφει το 2-0. Στο 41' μετά από αλλεπάλληλα σουτ και αποκρούσεις τον αμυντικών του Αχιλλέα Περαίας ο επερχόμενος Ν.Χανδολιας με σουτ φωτοβολίδα ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τέλος στο 60' μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Γ.Ευαγγελόπουλου και γύρισμα της μπάλας από τα πλάγια στην καρδιά της άμυνας των αντιπάλων
ο Σ.Τζήκας με σουτ σημειώνει το τελικό 4-0.

1 σχόλιο:

  1. τέσσερα στα τέσσερα για το παιδικό!
    και πέντε στα πέντε για νέους και προ παιδικό!πραγματικό τρένο ""Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή