Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣΜ


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3 -  ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 0
Με νίκη συνέχισε η ομάδα παίδων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου  ομίλου του πρωταθλήματος  ΕΠΣ Μακεδονίας.
Δυστυχώς η νίκη και η καλή εμφάνιση επισκιάστηκε
από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Απόστολου Βαβατσιούλα.
Οι παίδες της Α.Ε.Ποντίων σημείωσαν την τρίτη φετινή τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας τον Πρωτέα Ευόσμου με σκορ 3-0. 
Η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό σκορ δε δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
Οι παίκτες του Άγγελου Κούτου μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν κεφάλι νωρίς στο σκορ όταν στο 5΄έγινε το 1-0 και στο 7’ το 2-0 με τον Βασίλη Τσινίκο να σημειώνει και τα δύο τέρματα. 
Με τα δύο γρήγορα τέρματα η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων πήρε τον έλεγχο του παιχνδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό της στον αντίπαλο για το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, λόγω των αστοχειών των επιθετικών, το σκορ θα έπερνε διαστάσεις θριάμβου εάν δε σπαταλούσαν τις  πάρα πολλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. 
Το 3-0 έγινε στο 25’ μετά από καλή συνεργασία των παικτών απο τη δεξιά πλευρά, η μπάλα κατέληξε στον Ιωάννη Τσιούχα που από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δύχτια της αντίπαλης ομάδας.      
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ανάλογη, με την ομάδα της Α.Ε.Ποντίων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων υποχρεώνοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο.
Στο 45’ το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή με τους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών των δύο ομάδων.
Σε διάστημα 5 λεπτών, σε δύο διαφορετικές φάσεις, παίκτης του Πρωτέα Ευόσμου υπέστη κάταγμα στο δεξι χέρι και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Ποντίων Αποστόλος Βαβατσιούλας μετά απο σφοδρή σύγκρουση υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και στον αυχένα.
Οι δυο ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανέστατα επηρεασμένοι απο τα ατυχή συμβάντα δε μπορούσαν να συνεχίσουν, και για το λόγο αυτό οι δύο προπονητές μαζί με το διατητή του αγώνα συμφώνησαν τη διακοπή  του αγώνα.
Έτσι το παιχνίδι διεκόπη από το διαιτητή στο 50’. 
Σύνθεση Α.Ε.Ποντίων:  Κούζας (Βαβατσιούλας) Συμεωνίδης, Φορτομάρης, Πουλικίδης, Σκουργιάς, Κουκούδας, Τσιούχας, Παμπουκίδης (Οικονόμου), Τσινίκος, Μπαλαχατζε, Κουκουνάς (Παπαγεωργίου) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου