Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

''Πήρε το τοπικό ντέρμπι''


28/1/2012
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ          2 -0


    Η Α.Ε. Ποντίων εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι νικώντας τον Πιερικό 2-0, του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας (Β Φάση).
Με πολλές απουσίες για μια ακόμη φορά στη σύνθεσή της, η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλα δεν έβρισκε τρόπους να διασπάσει τη μαζική άμυνα του Πιερικού.
   Τον τρόπο τον βρήκε όταν στο 20ο λεπτό ο Κουκούδας απο την αριστερή πλευρά, αρχικά με άψογη ατομική ενέργεια και έπειτα σε συνεργασία με τους Δημόπουλο και Θωμόπουλο βρέθηκε μέσα στην πέριοχη του Πιερικού και με συρτή σέντρα βρήκε τον Βαγγελακάκη στο δεύτερο δοκάρι και χωρίς δυσκολία έστειλε τη μπάλα στην άδεια εστία σημειώνοντας το 1-0.  
   Στο 34ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ του Φορτομάρη βρήκε τον Παπαγεωργίου στο δεύτερο δοκάρι και ανενόχλητος με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα, παραβιάζοντας την εστία του Πιερικού για δεύτερη φορά.
   Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων δεν απειλήθηκε απο τον Πιερικό και έτσι  δε δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ. Τη μοναδική αξιόλογη φάση του ημιχρόνου δημιούργησε η ομάδα της Α.Ε.Ποντίων οταν σούτ του  Βαγγελακάκη απέκρουσε αμυντικός επάνω στη γραμμή του τέρματος, η επαναφορά της μπάλας έπεσε στον Δημόπουλο που σούταρε απευθείας στην εστία, και για δεύτερη φορά οι αμυντικοί του Πιερικού  να αποκρούουν επάνω στη γραμμή, γλιτώνοντας το 3-0.
   Με αυτή τη νική η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων έφτασε στούς 6 βαθμούς με ενα παιχνίδι λιγότερο απο τις υπόλοιπες ομάδες.  
   Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης μετά απο την έγκριση της ΕΠΣΜ, για τη διευκόλυνση τον δύο ομάδων.
Συνθεση           Κούζας – Συμεωνίδης –Πουλικίδης – Σκουργιάς – Φορτομάρης – Βροχαρίδης – Κουκούδας  Βαγγελακάκης (Χανδόλιας) – Δημόπουλος – Θωμόπουλος (Πόδας) – Παπαγεωργίου.



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας,  ευχαριστεί το σωματείο Ελπίς Ανδρομάχης για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων  για τη διεξαγωγή του αγώνα του παιδικού μας τμήματος για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου