Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2/12

3Χ3 το Σάββατο για τα τμήματα υποδομής της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ Μακεδονίας αναλυτικότερα..
ΝΕΩΝ Β' ΦΑΣΗ
1ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 3 - Μακεδονικός 2
Γήπ.: Μακεδονικού - ώρα:10.30




Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι νέοι της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης με σκορ 3-2 κατά του Μακεδονικού!
Τα γκολ για τους πόντιους πέτυχαν οι:Κοτσιαρίδης Ηλίας με πέναλτι μετά από ανατροπή του Νίκου Παπαγεωργίου στο 15' γράφοντας το 1- 0,στο Α΄ημίχρονο,το 2-2 με τον Παπαδόπουλο Γεώργιο και το 3-2 με τον Κατσιούλα Φώτιο μετά από ασίστ του Παπαγεωργίου Νίκου στο 15' και 30' αντίστοιχα του Β' ημιχρόνου!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πρωτάθλημα  ΕΠΣ Μακεδονίας (Β Φάση)

25/02/2012.  5η Αγωνιστική .

Συνεχίζονται οι νίκες!

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ         2 -0



   Οι παίδες της Α.Ε. Ποντίων συνέχισαν την καλή τους πορεία στον 4ο όμλο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας (Β Φάση), επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής επί της ομάδας Εθνικός Μετεώρων με 2-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων είναι πλέον μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από το πρώτο λέπτο η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων έδειξε τις προθέσεις της, υποχρεώνοντας την ομάδα του Εθνικού να παίξει σε αμυντικό ρόλο. Μόνο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχε 9 κόρνερ, πολλαπλά σουτ, ένα δοκάρι και δύο καθαρές ευκαιρίες τετ-α-τετ.

Η επιθετική υπεροχή καρποφόρησε στο 20ο λεπτό όταν με εκτέλεση κόρνερ του Φορτομάρη, ο Βροχαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του Εθνικού, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε σωτήρια επέμβαση αποκρούοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, η επιστροφή της μπάλας βρήκε τον Παπαγεωργίου που με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε, με την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων να πιέζει ασφυκτικά για να πετύχει και άλλα τέρματα, κάτι που δεν έγινε λόγω των πολλαπλών και σωτήριων επεμβάσεων του τερματοφύλακα του Εθνικού που κράτησε το σκορ στο 1-0.

   Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως είχε τελειώσει το πρώτο, με την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ψάχνοντας για την επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Αυτό έγινε στο 47ο λεπτό όταν ο Καραγαλίδης με ατομική ενέργεια από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή του Εθνικού, ανατράπηκε από δύο αντιπάλους (πολύ σωστά άφησε το πλεονέκτημα ο διαιτητής) η μπάλα απο τη σύγκρουση κύλησε στον Φορτομάρη που με αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0.

Η ομάδα του Εθνικού μη έχοντας άλλη επιλογή, έσπρωξε άτομα στην επίθεση αφήνοντας τεράστια κενά στην άμυνα, αφήνοντας έτσι την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων να δημιουργήσει αμέτρητες ευκαιρίες αλλά τα δοκάρια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η αστοχία των επιθετικών δεν αύξησε τον δείκτη του σκορ.

Με αυτή τη νική η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων είναι μόνη της στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και πάντα με ένα παιχνίδι λιγότερο απο τις υπόλοιπες ομάδες, στο γκρούπ των πρωτοπόρων.   

  

Σύνθεση           Κούζας – Συμεωνίδης (Δημόπουλος) –Πουλικίδης – Σκουργιάς – Φορτομάρης (Χανδόλιας) – Βροχαρίδης – Κουκούδας – Βαγγελακάκης (Καραγαλίδης) – Πόδας – Θωμόπουλος (Παπαδημητρίου) – Παπαγεωργίου (Μποστανίτης).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11x11 - 2ος ΟΜΙΛΟΣ Β ΦΑΣΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΜ)(4η αγωνιστική)Αρης 2000 (2) - Πόντιοι Κατερίνης
Γήπ.: ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ-ΝΑΘ 1 - ώρα:12.30



ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2
                              1                                    0



ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ




ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ζ.ΝΑΣΗ, Γ.ΤΣΙΓΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Β.ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α.ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ,
Ο, ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ, Ν. ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ, Μ.ΠΑΓΩΝΗΣ, Γ ΡΟΥΜΠΙΕΣ(ΓΚΟΛ), Κ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ,
Μ.ΚΑΡΑΜΙΧΆΛΗΣ, Γ. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου