Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μια νίκη!


18/02/2012
Άλλη μια νίκη!
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (1)          2 -0


    Η Α.Ε. Ποντίων πρόσθεσε ακόμη τρείς βαθμούς στη συγκομιδή της νικώντας την ομάδα των Κανονιέρηδων Ευόσμου με  2-0, για τον 4ο όμλο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας (Β Φάση).

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίχτηκε ποιότικο ποδόσφαιρο παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών λόγω του ότι δε βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος που βρισκόταν σε κακή κατάσταση. 
Σκληρό και άτεχνο παίχνιδι, η ομάδα της ΑΕ Ποντίων μετά απο το δεκαπεντάλεπτο άρχισε να κερδίζει  τις μάχες του κέντρου αλλά με ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης στις επιθετικές προσπάθειες, δεν απείλησε άμεσα την εστία των Κανονιέρηδων.
Στο 25ο λεπτό μια πολύ έξυπνη εκτέλεση φαουλ του Βροχαρίδη  έπιασε στον ύπνο την άμυνα των          Κανονιέρηδων, βρήκε τον Παπαγεωργίου ξεμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων σημείωσε και δεύτερο τέρμα όταν στο 55ο λεπτό απο λάθος μεταβίβαση του τερματοφύλακα των Κανονιέρηδων ο Παπαδημητρίου δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην άδεια εστία.
Με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος η ομάδα των Κανονιέρηδων δεν είχε άλλη επιλογή παρά να κηνυγήσει κάτι καλύτερο, άφησε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνά της, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της ΑΕ Ποντίων παρόλο που δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες, η αστοχία και η επιπολαιότητα των παικτών  δεν ανέβασε το σκορ σε θριαμβευτικά επίπεδα.
Με αυτή τη νική η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων έφτασε στούς 9 βαθμούς με ενα παιχνίδι λιγότερο απο τις υπόλοιπες ομάδες.  
  
Σύνθεση           Κούζας – Συμεωνίδης –Πουλικίδης – Σκουργιάς – Φορτομάρης – Βροχαρίδης – Κουκούδας  Παμπουκίδης (Βαγγελακάκης) – Δημόπουλος (Μποστανίτης) – Θωμόπουλος (Χανδόλιας ) – Παπαγεωργίου (Παπαδημητρίου).


1 σχόλιο:

  1. 4ος ΟΜΙΛΟΣ

    B
    1 ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9
    2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤ. 9
    3 ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ 7
    4 ΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 7
    5 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4
    6 ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ (1) 4
    7 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (2) 3
    8 ΑΝΑΓΕΝΝ 2005-ΠΡΟΜ (1) 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή