Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ευρεία νίκη για τους νέους ,ισοπαλία για τους προπαίδες της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 03/03/2012


     

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

ΝΕΩΝ Β' ΦΑΣΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) 1ος ΟΜΙΛΟΣ(7η αγωνιστική)

Αίας Ευόσμου 1 - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5
Γήπεδο: Δημ. Ευόσμου (πλαστικό) - Ώρα: 12.00

Παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο η ομάδα των Νέων της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ  με το ευρύ σκορ 5-1.
Για την ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη σκόραραν οι εξής:Στο 18' ο Παπαδόπουλος Γεώργιος με ωραίο πλασέ μεσα απο την μικρή περιοχή έκανε το 1-0 μετα απο σέντρα του Παπαγεωργίου Νικολάου,στο 22' ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ισοφάρισε 1-1 και αμέσως μετά στο 24' ο Παπαδόπουλος Γεώργιος έκανε το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα και πάλι στους Πόντιους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ 2-1.
Στο Β' ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη ανέβασε στροφές κλείνοντας τον αντίπαλο κάτω από την σέντρα του γηπέδου για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ο Κοτσιαρίδης Ηλίας με όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σε 3-1.Στο 52' μετά από ατομική ενέργεια ο ταχύτατος Παπαγεωργίου Νικόλαος έγραψε το 4-1, για να κάνει ο ίδιος παίκτης το 5-1 μετά από έξοχο 1-2 με τον Νταμπαλάκη Κων/νο.
Σύνθεση ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ :
ΣΕΜΙΤΖΙΔΗΣ-ΝΤΑΜΠΑΛΑΚΗΣ-ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ-ΓΟΥΤΣΙΟΣ-ΕΡΜΑΛ-ΚΟΤΣΙΑΡΙΔΗΣ-ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ-ΜΑΓΟΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΣΚΟΥΡΓΙΑΣ-ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ-ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ-,ΣΑΛΤΑΣ-ΤΕΡΖΙΔΗΣ.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ -ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1 - 1

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδό του Αγίου Γεωργίου στην Μίκρα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ 11χ11 προ παιδικό.




Πάρα τον δυνατό αέρα που επικρατούσε οι παίκτες των Ποντίων έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο άλλα ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια, έτσι το σκορ που διαμορφώθηκε
στο τέλος ήταν πλασματικό αφού η αντίπαλη ομάδα κατάφερε σε μια και μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.
Φάσεις και γκολ: Στο 10' πολύ ωραία σέντρα του Γ. Ευαγγελόπουλου ο Μ. Καραμιχάλης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15' ο Μ. Καραμιχάλης σέντραρε και ο Γ. Ευαγγελόπουλου έπιασε την κεφαλιά άλλα δεν βρήκε στόχο.
Στο 25 ' μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Γ. Τσιμόπουλος δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα .
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 35' οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους ευκαιρία στο ματς ευτύχησαν να σκοράρουν και να ανοίξουν το σκορ 1-0.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα των Ποντίων επιδόθηκε σε επιθετικό μονόλογο και ατύχησε να σκοράρει σε σουτ εξ επαφής του Μ. Καραμιχάλης στο 40' και σε παράλληλη σέντρα του Γ. Ευαγγελόπουλου στο 50' ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα..
Η επιμονή των ποντίων απέδωσε καρπούς στο 60+ όπου μετά από όμορφή πάσα του Β.Ανδρικόπουλου ο Σ. Τζήκας με όμορφο σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου