Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Για την φετινή αγωνιστική χρονιά το Green Challenge Tournament θα διεξαχθεί τόσο στην Παραλία της Κατερίνης στις 7-11 Απριλίου όσο και στο Λουτράκι Κορινθίας την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα και θα αφορά αποκλειστικά ακαδημίες του Δικτύου των Σχολών από την Ελλάδα, την Κύπρο και της ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισραήλ και Αίγυπτο .
Σε ότι αφορά την πρώτη χρονικά διοργάνωση που ξεκινάει το Σάββατο του Λάζαρου στις 7 Απριλίου, έχει διάρκεια 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις για τις ομάδες), οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα των περιοχών Παραλίας,Κορινού και  Κατερίνης ενώ οι αποστολές των ομάδων θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Mediterranean Village.
Οι συμμετέχουσες σχολές ποδοσφαίρου θα προέρχονται κυρίως από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο  τη Θεσσαλία την Στερεά Ελλάδα καθώς και από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του εξωτερικού, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισραήλ και Αίγυπτο ,ενώ ο αναμενόμενος αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών θα ξεπεράσει τους 500.
Μία βδομάδα μετά τη λήξη αυτού του τουρνουά,  ξεκινάει το δεύτερο που αφορά κυρίως σχολές ποδοσφαίρου που προέρχονται από την Αττική, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τους νήσους Αιγαίου, την Κρήτη, τους νήσους Ιονίου και την Κύπρο ενώ πιθανότατη είναι και η συμμετοχή ομάδας επίλεκτων των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού ΗΠΑ.
Και αυτή η διοργάνωση θα έχει διάρκεια 5 ημερών και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης αθλητικής κατασκήνωσης Sportcamp στο Λουτράκι, με τους συμμετέχοντες αθλητές να ξεπερνούν τους 500.
Οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι οι κάτωθι:
Γεννηθέντες 1997 – 1998
Γεννηθέντες 1999-2000
Γεννηθέντες 2001 και άνω
Οι νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας σε καθένα από τα 2 τουρνουά θα κερδίσει τη συμμετοχή της στους σούπερ τελικούς του Green Challenge που θα διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ακαδημιών των τουρνουά σε Ελλάδα, Κύπρο ΗΠΑ , Αυστραλία,,Ισραήλ και Αίγυπτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου