Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Λήξη του τουρνουά 6ο''ΙΟΝΙΑΝ 2012''Ζάκυνθος με ...''Ψαλίδι''! (Video)


Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θεατές του τελικού του τουρνουά 6ο''ΙΟΝΙΑΝ 2012'' Ζάκυνθος μεταξύ των φιναλίστ Παίδων 1997 Παναθηναϊκού-Πανηλειακού . 
Το γκολ το οποίο σημείωσε ο 14χρονος άσσος του Παναθηναϊκού Λάμπρου Λάζαρος της ομάδας του Κώστα Φραντζέσκου είναι σπάνιας ομορφιάς.
Ο νεαρός άσος μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του Πανηλειακού  σε σουτ του Παπανικολάου ,με εναέριο υποδειγματικό σε εκτέλεση ''ψαλιδάκι'' έστειλε την μπάλα στο ''πλεχτό'' βάζοντας το ''κερασάκι στην τούρτα'' του τελικού του τουρνουά,ενός τουρνουά που η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από νωρίς δείχνοντας ποιος είναι το ''αφεντικό'' του τουρνουά, κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση την Κούπα,νικώντας με 6-0 την ομάδα του Πανηλειακού,  πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την συνεχή αγωνιστκή άνοδο αλλά και την θαυμάσια πορεία που διέγραψαν οι πράσινοι στο ''Θουκυδίδειο'' πρωτάθλημα.Δείτε το Video με το γκολ και την τελετή λήξης του τουρνουά!

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού πήραν  την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ζακύνθου πετυχαίνοντας σε πέντε παιχνίδια 30 γκολ και δεχόμενοι μόλις ένα.                                       
Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου κέρδισαν το πρώτο ματς 4-0, το δεύτερο 5-1,                           το τρίτο 6-0 και το τέταρτο 9-0.
Στον τελικό αντιμετώπισαν τον Πανηλειακό τον οποίο φιλοδώρησαν με έξι γκολ τα οποία σημείωσαν οι Αγγελόπουλος Γ (2), Παπανικολάου 1, Λάμπρου 1 Ρούμπος 1 και ένα αυτογκόλ. 
Με την ομάδα των Παίδων ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο οι Βασίλας, Ξενόπουλος, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Σερβιλάκης, Ξηρός, Αθανασόπουλος,  Τριανταφυλλόπουλος, Χρυσικός, Αγγελόπουλος Β,. Αγγελόπουλος Γ, Τουρούκης, Σιλβεστρίδης, Ρούμπος, Παπανικολάου, Σίμος και Λάμπρου.

Η κατάταξη του τουρνουά
1.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2.  ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

3.  ΑΠΟΛΛΩΝ

4.  ΔΑΦΝΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

5.  ΑΧΙΛΛΕΑΣ

6.  ΤΣΙΛΙΒΗ

7.  ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου