Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στον μικρό τελικό...με ψηλά το κεφάλι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Απριλίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)
ΜΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο: ΕΠΣΜ (Μίκρα – χόρτο) – ώρα: 17.30




Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας      21/04/2012.  (Φάση του 4) 
AΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ      3 - 0     
"Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι". 
Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής των Παίδων Άγγελος Κούτος.
Αποχαιρετήσαμε τον θεσμό της ΕΠΣ Μακεδονίας με το κεφάλι ψηλά. 
΄΄Πέσαμε στην ατυχία να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό Άρη. Ο σύλλογος και εγώ είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας. Η ομάδα πάλεψε, πολέμησε αλλά δεν ειχε την τύχη να πάρει το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι είμαστε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας και η πρώτη επαρχιακή ομάδα που φτάνει στο σημείο αυτό’’.
 Το παιχνίδι:
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το «μουδιασμένο» ξεκίνημα της ΑΕ Ποντίων και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό όταν από κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κούζα.
Δυστυχώς για την ΑΕ Ποντίων η κατάσταση δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια, με τον Αρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ΑΕ Ποντίων να έχει παθητικό ρόλο. 
Το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε στην επανάληψη και πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Άρης έκανε την ‘’ζημιά΄΄ πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά ΄΄καθάρισε΄΄ το ματς υπέρ του.
Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε ίδια και στη συνέχεια του αγώνα, με τους παικτες της  ΑΕ Ποντίων να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα να κρατήσουν  υπό έλεγχο τους παίκτες του Άρη.

Έτσι το μοιραίο ήρθε και μαζί η χαριστική βολή όταν ο Άρης πέτυχε και τρίτο τέρμα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή.
Το 3-0 έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι έως τη λήξη του.
Σύνθεση:
Κούζας,Καραγαλίδης,Φορτομάρης,Βροχαρίδης(Παπαδημητρίου),Κουκούδας,Παμπουκίδης,Θωμόπουλος(Πόδας),Χανδόλιας(Μποστανίτης),Παπαγεωργίου(Βαγγελακάκης).

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την πιστή απόδοση της εικόνας του αγώνα. Οι ομάδες που αποδέχονται τις ήττες τους ως μέρος της ιστορίας τους, έχουν μέλλον μπροστά τους.
    Είμαι γονέας παιδιού που έπαιξε με την ομάδα του ΑΡΗ και σας συγχαίρω επίσης για την πολύ καλή πορεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή