Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το 1/3 των μετοχών της Sauber στη Monisha Kaltenborn!



Στα χέρια της Monisha Kaltenborn περνάει το 1/3 των μετοχών του Sauber Group όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Peter Sauber.


Η Ινδή βρίσκεται στην ελβετική ομάδα από το 2010 και σύμφωνα με τον Sauber συνέβαλε σημαντικά για την επιβίωση της ομάδας στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Όταν η BMW αποχώρησε από τη Formula 1 το 2009 η Monisha έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της ομάδας και από τότε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ως διευθύνων σύμβουλος. Η μεταφορά του ενός τρίτου των μετοχών σε εκείνη είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα στην παροχή συνέχειας. Η επιθυμία μου είναι να βεβαιωθώ ότι η εταιρεία θα έχει την ηγεσία όπως θα την έκανα εγώ. Η Monisha Kaltenborn και ο γιός μου ο Alex, ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία ως διευθυντής μάρκετινγκ από το 2010 και από τότε διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου, τηρούν αυτό το κριτήριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους εργαζόμενούς μας μια θετική προοπτική για το μέλλον», δήλωσε ο Sauber.

Από την πλευρά της η Kaltenborn δήλωσε: «Για μένα αυτό το βήμα είναι σημάδι μεγάλη εμπιστοσύνης για το οποίο θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιολογηθεί».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου