Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καπάρωσε την τρίτη θέση...


Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας      
28/04/2012.  (Μικρός τελικός) 
(Φωτορεπορτάζ απο την τελετή λήξης των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ)
ΜAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ - Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ      1 - 3  
Μεγάλη διάκριση!!  Καπάρωσε την τρίτη θέση


Έπεσε η αυλαία των Παιδικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο  της Μίκρας, με την ομάδα των παίδων της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης να κατακτά την τρίτη θέση στο μικρό τελικό ,νικώντας την ομάδα του ΜΑΣ Αγχιάλου με 3-1.
Η ομάδα της ΑΕ Ποντίων έπιασε καταπληκτική απόδοση, ήταν ψυχωμένη και ήταν φανερό πως θα τα έδιναν όλα για τη νίκη κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, δημιούργησε ξανά σωρεία ευκαιριών και έφτασε στη μεγάλη νίκη με τον Παπαγεωργίου να δίνει προβάδισμα στο 16ο λεπτό (0-1), τον Παμπουκίδη να διπλασιάσει το σκορ στο 45′ (0-2) και πάλι τον Παπαγεωργίου να ολοκληρώνει το θρίαμβο στο 60ο λεπτό (1-3).
Οι παίκτες της ΑΕ Ποντίων έπαιξαν σε όλο το διάστημα του αγώνα ποιοτικό ποδόσφαιρο απαλλαγμένοι από το άγχος του προηγούμενο παιχνίδι (ημιτελικό με Άρη), δείχνοντας πόσο ήθελαν να σφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την πετυχημένη χρονιά τους.

Η εικόνα του αγώνα
Από κάθετη πάσα και ένα εξαιρετικό τελείωμα από τον Παπαγεωργίου έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕ Ποντίων στο 16ο λεπτό. Οι παίκτες της ΑΕ Ποντίων δημιούργησαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όλες όμως τις πέταξαν στα σκουπίδια.

Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες του Άγγελου Κούτου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, έπαιξε παθιασμένα από την αρχή και φρόντισε να μπει νωρίς ξανά σε θέση οδηγού. Στο 45ο λέπτο απο ατομική προσπάθεια του Παμπουκίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου πέρασε τρείς παίκτες της αντίπαλης ομάδος, πλάσαρε τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δύχτια γράφωντας το 2-0.
Ο Αγχίαλος φρόντισε με την μοναδική ευκαιρία στο παιχνίδι να μειώσει το σκορ σε 2-1 μετά απο ολιγωρία της άμυνας.

Ενώ θα μπορούσε να έχει “κλειδώσει” τη νίκη πολύ πριν , αν οι παίκτες ήταν πιο ουσιώδες στην τελική προσπάθεια με τους  Χανδόλια, Παμπουκίδη, Παπαγεωργίου και Βροχαρίδη να σπαταλάνε τις ευκαιρίες που τους παρουσίασαν μπρόστα  στην εστία της αντίπαλης ομάδος, η χαριστική βολή ηρθε στο 60ο λεπτό οταν ο Παπαγεωργίου απο το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για τρίτη φορα στα δύχτια διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-1.


Σύνθεση:
Κούζας – Καραγαλίδης (Παπαδημητρόυ) – Φορτομάρης – Πουλικίδης – Σκουργιάς – Βροχαρίδης – Κουκούδας – Παμπουκίδης (Θωμόπουλος) - Παπαγεωργίου – Πόδας (Χανδόλιας) – Βαγγελακάκης (Συμεωνίδης)

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου