Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στην Ολλανδία ο Σαμαράς







Από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε το ταξίδι του, οδικώς, για την Ολλανδία ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Σαμαράς, έχοντας ως συνταξιδιώτες του τον Γιάννη Βονόρτα και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού Βαγγέλη Λάπα.

Οι τρεις τους αναμένεται να φτάσουν την Τρίτη το απόγευμα στην χώρα της "τουλίπας" και να προετοιμάσουν το έδαφος για την άφιξη της ομάδας Νέων την Παρασκευή το απόγευμα καθώς η ομάδα U-20 του Παναθηναϊκού θα λάβει μέρος σε δυο τουρνουά στην Ολλανδία, αρχικά στο Ούιτγκεστ και εν συνεχεία στο Άμστερνταμ.
Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε στην διάρκεια του ταξιδιού του για το ακραίο σενάριο που τον θέλει να είναι εκ των υποψηφίων για να βρεθεί στον πράσινο πάγκο την επόμενη σεζόν σε περίπτωση που δεν πάρει το Τριφύλλι την αδειοδότηση και φύγει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το σχόλιο του: "Ας μιλήσουμε για κάτι πιο σοβαρό" δείχνει ότι ο ίδιος δεν θέλει να αφήσει με τίποτα το πόστο του στην ακαδημία του Τριφυλλιού. Αυτό που κάνει το αγαπάει και το έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου