Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρέπει να γίνουν... μαγικά



Ο Ηρακλής ήθελε μόνο νίκη χθες (όπως και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια) για να έχει αρκετές ελπίδες εισόδου στα μπαράζ. Από χθες και μετά την ισοπαλία η κατάληψη της 2ης θέσης αποκλείστηκε και μαθηματικά.
Ο Ηρακλής έχει "ταβάνι" πλέον τους 36 βαθμούς (ήδη η Νίκη Βόλου έχει 37) και πρέπει να συμβούν... μαγικοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων για να καταφέρει ο Ημίθεος να βρεθεί στην τρίτη θέση. Ουσιαστικά οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές. Απαιτείται βεβαίως πάση θυσία το 2Χ2 (με Νίκη Βόλου εντός και Εθνικό Γαζώρου εκτός). Από εκεί κι έπειτα ο Ηρακλής χρειάζεται ήττα του Απόλλωνα στην Ηράκλεια (με την προϋπόθεση να μην κερδίσει την ένσταση με τη Σκύδρα και πάρει +2). Θέλει επίσης ήττα της Τσαριτσάνης με την Κρανούλα στην έδρα της.

Οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο φινάλε στην Καλαμαριά και ο Ηρακλής θέλει ισοπαλία στο ματς αυτό για να ισοβαθμήσει με την Τσαριτσάνη (με την οποία έχει δύο ισοπαλίες φέτος). Παράλληλα ο Ηρακλής θέλει τουλάχιστον μια ήττα του Τηλυκράτη (παίζει με Βατανιακό μέσα και Οδυσσέα Αναγέννησης έξω) και επίσης τουλάχιστον μια ήττα του Τύρναβου που παίζει στο Γάζωρο και με τη Σκύδρα εντός έδρας. Είναι προφανές πως θα πρέπει να "συνωμοτήσει το σύμπαν" για να καταφέρει ο Ηρακλής να φτάσει σε θέση ανόδου. Διαφορετικά είναι αναγκαίο να καταταγεί 4ος κι αυτό διότι κανείς δε μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα από τώρα αν θα "ανοίξουν" επιπλέον θέσεις ανόδου για τη Football League, εφόσον δεν τα καταφέρουν ομάδες από την ανώτερη κατηγορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου