Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πρόβλημα με τους φακέλους αρκετών ομάδων

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που πιθανότατα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αδειοδότηση, λόγω των φακέλων τους. Διαβάστε ποιες ΠΑΕ τα έχουν βρει σκούρα και σε ποιες υπάρχει αισιοδοξία.


Δύσκολο θα είναι το φετινό καλοκαίρι για αρκετές ελληνικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, μετά τους ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ήταν η σειρά της Κέρκυρας να προβληματίσει και να προβληματιστεί με την ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει 4.200.000 ευρώ σε παίκτες, η ΑΕΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα αφού χρωστά στο δημόσιο 1.200.000 ευρώ και η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Πανιώνιο, που κινδυνεύει να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αφού πήρε το δάνειο των 2.000.000 ευρώ, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και στον ΟΦΗ, αφού το πρόβλημα είναι κάποιες οφειλές παικτών, όμως οι ίδιοι είναι θετικοί στον διακανονισμό που τους πρότεινε η ΠΑΕ.
Η Κέρκυρα από την πλευρά της, έχει πρόβλημα με χρήματα που χρωστά σε ποδοσφαιριστές, όμως οι διοικούντες θεωρούν πως η ομάδα θα δικαιωθεί σε δευτεροβάθμιο όργανο.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φάκελοι του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου είναι καθαροί, ενώ την Τρίτη εξετάζονται οι φάκελοι των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου