Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δύο στα τρία... στο 3ο τουρνουά «ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ» ...



















Με απόλυτη επιτυχία, σε αγωνιστικό επίπεδο, στέφθηκε η παρουσία της Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης στο 3ο τουρνουά «ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ»  που διεξήχθη την Παρασκευή και το Σάββατο (15-16 Ιουνίου) στα γήπεδα της ΑΜΣ 25η Μαρτίου και του Βατανιακού, με την παρουσία τριών ομάδων σε τελικούς -Παίδων,Προ-παίδων και Τζούνιορ- από τους οποίους δυο κατακτήθηκαν.
Οι ομάδες της Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των ανθρώπων που παρακολούθησαν τους αγώνες τους οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά και την άρτια οργάνωση των ομάδων της.
Συμπερασματικά, μπορεί να ειπωθεί ότι το έργο που επιτελείται με μεθοδικότητα και χαμηλούς τόνους τα τελευταία δύο χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.




























Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διοίκηση της ΑΜΣ 25η Μαρτίου για την άψογη, από κάθε πλευρά, διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ».


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου