Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ακαδημία Παναθηναϊκού: Τα είπε με τον μπαμπά Δώνη ο Γιάννης Σαμαράς

b_280_280_16777215_0___images_stories_2012_kalokairi_samaras_panathinaikos1.jpg





























Με τον Γιώργο Δώνη, πατέρα του Χρήστου και του Τάσου, συναντήθηκε την Πέμπτη το πρωί ο Γιάννης Σαμαράς και συζήτησαν για το παρών και το μέλλον και των δυο άσσων στο Τριφύλλι.
Ο Σαμαράς υποδέχτηκε τον μπαμπά και όχι τον προπονητή Δώνη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μίλησαν για την παρουσία του Χρήστου και του Τάσου Δώνη που αγωνίζονται σε Νέους και Έφηβους αντίστοιχα.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων μίλησε για την παρουσία των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών τη φετινή σεζόν, την εξέλιξη τους αλλά και τις δυνατότητες βελτίωσης που έχουν.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Χρήστο Δώνη, τον μεγαλύτερο εκ των δυο, του επανέλαβε πως πρόθεση είναι να κάνει το επόμενο βήμα και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το μπάτζετ της ομάδας και εν συνεχεία να του πει ακριβώς τι και πως. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή ακόμα μια, με δυο εβδομάδες.
Άλλωστε ο Σαμαράς ακόμα δεν έχει συναντηθεί με τον Γόντικα και δεν έχουν θέσει επί τάπητος το τι μέλει γενέσθαι με την ακαδημία αλλά και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να συζητήσουν για τους παίκτες που θα προωθηθούν.
Κουβέντα και για τον μικρό
Αναφορικά με τον Τάσο Δώνη οι δυο άνδρες μίλησαν για το δεδομένο ενδιαφέρον της Γιουβέντους αλλά και το ότι το θέμα έχει παραμείνει στάσιμο ενώ ο Γιάννης Σαμαράς σημείωσε ότι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη δεν αποκλείεται και ο Παναθηναϊκός να κάνει κίνηση για να κρατήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στις τάξεις του.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι συναντήσεις και συζητήσεις του Γιάννη Σαμαρά με γονείς νεαρών ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να τους ενημερώσει για την παρουσία τους τη φετινή σεζόν στο Τριφύλλι αλλά και το αν θα συνεχίσουν η όχι στην ακαδημία την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου