Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Σαμαράς



 

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Γιάννης Σαμαράς ο οποίος είχε βρεθεί στην Ολλανδία το προηγούμενο δεκαήμερο δίνοντας το παρών στα δυο τουρνουά της ομάδας των Νέων του Τριφυλλιού. 
Η επιστροφή του στην Αθήνα αναμένεται να δρομολογήσει και τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα που άπτονται των υποδομών του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Σαμαρά να αποφασίζει για τα πάντα. Έχοντας φυσικά σε κάποια θέματα συνεργασία με τους προπονητές του εκάστοτε τμήματος αλλά και παίρνοντας προσωπικές αποφάσεις σε κάποιες περιπτώσεις με γνώμονα το καλύτερο για την ακαδημία του Τριφυλλιού.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γιάννης Σαμαράς να έχει συνάντηση εντός των επόμενων ημερών με τον Δημήτρη Γόντικα για να συζητήσουν για την ακαδημία και να θέσουν επί τάπητος ένα σωρό θέματα με κυριότερο όλων το μπάτζετ των υποδομών της νέας σεζόν αλλά και την προώθηση ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων στους άντρες.
Ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών πρέπει να μάθει τι θα γίνει έτσι ώστε να κάνει και αυτός τα πλάνα του και να δει πως θα προετοιμάσει την νέα σεζόν. Μάλιστα ο Γιάννης Σαμαράς έχει κανονίσει ήδη συνάντηση με όλους τους προπονητές της πράσινης ακαδημίας την Τρίτη 12 Ιουνίου. Έτσι ώστε να κάνουν τον απολογισμό της φετινής σεζόν και να συζητήσουν για τον προγραμματισμό της επόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου