Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το πρόγραμμα της ομάδας K17 του Παναθηναϊκού



b_280_280_16777215_0___images_stories_2012_kalokairi_b_panathinaikos_97_resize.jpg











Διπλές προπονήσεις από την Δευτέρα (30/7) και τουλάχιστον δέκα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 15 Σεπτέμβρη θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας Κ17 του Τριφυλλιού.
Το τμήμα Εφήβων του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά για την φετινή σεζόν την Πέμπτη (26/7) με τους πράσινους να περνούν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να κάνουν ένα απλό χαλάρωμα. Έτσι για να αρχίσουν να μπαίνουν σιγά-σιγά στο κλίμα.
Οι πράσινοι θα ανεβάσουν ρυθμούς από την Δευτέρα (30/7) κάνοντας διπλές προπονήσεις καθημερινά ενώ στο πρόγραμμα τους μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη όταν και αναμένεται να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσουν τουλάχιστον δέκα φιλικά.
Άγνωστο προς το παρών παραμένει το αν οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στην Κοζάνη ή στις Σέρρες για επτά-δέκα μέρες για προετοιμασία, ενώ επίσης άγνωστο είναι ποιες ομάδες θα είναι αντιμέτωπες με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα αφού δεν έχουν καταρτιστεί ακόμα οι όμιλοι του επόμενου πρωταθλήματος με τις ομάδες που έχουν ανέβει και τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου