Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Εικόνες απο την προετοιμασία της Κ17 του Παναθηναικού


Συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ17 του Παναθηναϊκού στη Δράμα – Ικανοποίηση Σάμιου (Photos)

b_280_280_16777215_0___images_stories_2012_kalokairi_c_panathinaikos_k17_2013_proetoimasia7.jpg









Την Παρασκευή (31/8) ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Εφήβων Κ17 του Παναθηναϊκού στον Βώλακα της Δράμας, με τον Βαγγέλη Σάμιο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των μικρών άσων των πράσινων.

Ο Βαγγέλης Σάμιος έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε πολύ καλές κλιματολογικές συνθήκες κυρίως με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς οι "έμπειροι" Κότσαρης, Στάικος, Νιούμαν, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου απουσιάζουν με την Εθνική Παίδων σε τουρνουά στην Πολωνία.
Το πρόγραμμα στην Δράμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και φιλικά με τους πράσινους να έχουν αντιμετωπίσει δυο φορές την Δόξα Δράμας.
Αρχικά ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-20 των Δραμινών γνωρίζοντας την ήττα με 7-3 ενώ την Τρίτη έπαιξε κόντρα στην ομάδα Κ-17 της Δράμας επικρατώντας με 6-5.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση την Πέμπτη και αναχώρηση την Παρασκευή για την Αθήνα.









Φιλικό με τον Ατρόμητο
Με την επιστροφή τους στην Αθήνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με φιλικά έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα τουπρωταθλήματος στις 15 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι για την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ατρόμητο με το ματς να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ενώ έχουν στα σκαριά ένα ακόμα για την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την άφιξη των πράσινων στην Αθήνα.
Να σημειώσουμε ότι στην Δράμα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών Γιάννης Σαμαράς ο οποίος και παρακολούθησε από κοντά όλη την προετοιμασία της Εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού.
prasinanea.gr
Φωτογραφίες από την προετοιμασία
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΩΛΑΚΑ κάνοντας κλικ ΕΔΩ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ κάνοντας κλικ ΕΔΩ
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στη Δράμα, διαμένει στο ξενοδοχείο"Αλώνι του Κυρ Θανάση" στον Βώλακα Δράμας το οποίο είναι ένα απ' τα πιο ξεχωριστά και καλύτερα ξενοδοχεία στη Δράμα. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές και τα ταξίδια σας στη Δράμα αλλά και στο Φαλακρό Όρος για το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρό. Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου είναι alonihotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου