Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στο πρώτο την υπεροχή,στο δεύτερο υπέροχος..!!

H ομάδα Κ17 του Παναθηναικού επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με σκόρ 2-0, σε αγώνα για την 6η Αγωνιστική, του 1ου γύρου, του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκ



Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάμιου χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης κόντρα στο Λεβαδειακό με 2-0.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι πράσινοι είχαν την υπεροχή στον τομέα της κατοχής, έκαναν όμως αρκετά λάθη δίνοντας την δυνατότητα στους Λειβαδιώτες να δημιουργήσουν 1-2 ευκαιρίες ,όμως υπήρχαν φάσεις που οι πράσινοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το μάτς απο το πρώτο ημίχρονο! 
Στην επανάληψη οι πράσινοι εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι έβγαλαν αρκετές συνεργασίες στην επίθεση,άλλαζαν συνέχεια χώρους και κατάφεραν να πάρουν την νίκη όταν μετά απο ωραία ατομική προσπάθεια του Λάμπρου και σούτ στην εστία ,απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας και απο κοντά με προβολή ο Παπανικολάου έγραψε στο 63' το 1-0 , ενώ μετά απο μακρινή πάσα του Αγγελόπουλου Β,με ατομική ενέργεια ο Στάϊκος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σούτ μετά απο ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού έγραψε το τελικό σκόρ 2-0 στο  81'.
Χαμένες ευκαιρίες καθώς και σημαντικότερες φάσεις των δύο ομάδων ακολουθούν στο  παρακάτω  Video!
Μετά την τρίτη διαδοχική τους νίκη οι πράσινοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους πλέον στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τεταρτης (31/10) κόντρα στην ΑΕΚ με ώρα έναρξης στις 4.00μ.μ..
Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Καραμίτζας (64' Σερβιλάκης), Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Ξηρός, Στάικος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β' (78' Τουρούκης) , Αγγελόπουλος Γ' (70' Χρυσικός), Γεροκωνσταντής (46' Λάμπρου), Μπαμίχα (64' Ζαφειρακής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου