Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πρεμιέρα με νίκη εκτός...

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  0-4












Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία της Γ' Ερασιτεχνικής του Β' ομίλου!
http://www.epspierias.gr/g2_bathmologia.html

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς ανάμεσα στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, στην πρεμιέρα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας,
όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο και πραγματικά οχι μόνο έκαναν ότι ήθελαν στο ματς, αλλά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ με πλάσε στο 24' 0-1 ύστερα από όμορφη μπαλιά του ΚΟΥΚΟΥΔΑ Γ.
Στο 29' ο ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. κέρδισε πέναλτι, την εσχάτη τον ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ Φ. η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ Μ. με πλασέ σημείωσε το 2-0.
Ο ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ στο 34' με πλασέ  έκανε το 0-3 ύστερα από σέντρα του ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΟΤΗ Γ.
Στο 66' μετά από ωραίο συνδυασμό ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δ. με σέντρα ακριβείας βρήκε τον ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗ Μ. που με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο γκολκίπερ και έγραψε το τελικό 0-4.
Στο 70' μετά από σέντρα του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Δ. ο ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ. έπιασε την κεφαλιά ''κεραυνό'' η οποία τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι ΠΟΝΤΙΟΙ έχασαν κι άλλες κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.
Τέλος η διοίκηση οι παίκτες και ο προπονητής της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ για την άριστη φιλοξενία.
http://www.epspierias.gr/g2_bathmologia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου