Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟ - ΑΕΚ 3-0 ..Καθάρισε ο Λάζαρος Λάμπρου!



Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες – Καθάρισε ο Λάζαρος Λάμπρου
Τη νίκη με 3-0 πήρε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, στα πλαίσια της εξ αναβολής αναμέτρησης της 3ης Αγωνιστικής του 1ου Γύρου, του Α’ Ομίλου, του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.















Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα και κατάφερε να παίξει παιχνίδι κατοχής, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
Ωστόσο στο 36’ ο Βασίλης Αγγελόπουλος μετά από προσωπική του επέλαση και παίζοντας ένα-δυο με τον Λάμπρου βγήκε τετατετ απέναντι από τον Ντούνη, πλάσαρε και έγραψε το 1-0. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, η ΑΕΚ προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Ο Παναθηναϊκός έκανε γρήγορα το 2-0, όταν στο 50’ο Λάζαρος Λάμπρου κέρδισε την κόντρα σε λάθος της άμυνας της Ένωσης, μπήκε στην περιοχή κατά μέτωπο και με σουτ διπλασίασε τα πράσινα τέρματα.
Από εκεί και μετά υπήρχε στο γήπεδο μόνο ο Παναθηναϊκός. Στο 64’ ο Ξηρός έβγαλε από δεξιά μία βαθιά μπαλιά στον Παπανικολάου, που κινείτο σε θέση αριστερού εξτρέμ, ο οποίος κάνοντας κίνηση προς τα δεξιά έδωσε πάσα στον Λάμπρου, που είχε κάνει την κατάλληλη κίνηση στην «πλάτη» της άμυνας, τσίμπησε αριστοτεχνικά και τόσο όσο χρειαζόταν την μπάλα, ώστε αυτή να καταλήξει στα δίκτυα.
Αξιοσημείωτο της πορείας των δύο ομάδων μέχρι σήμερα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ η ΑΕΚ παίζει πάντα καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο πέφτει κατακόρυφα η απόδοσή της.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κακούρης, Μπαλατσούρας, Σερβιλάκης (52’ Καραμίτζας), Ξηρός, Αρναούτογλου, Στάικος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου (85’ Ζαφειράκης), Αγγελόπουλος Γ. (68’ Τουρούκης), Μπαμίχα (76’ Ρούμπος)
ΑΕΚ: Ντούνης, Μαρκοπουλιώτης (76’ Μίχας), Σταματόπουλος (66’ Λήλας), Κουτούζης, Κοντοές, Ζιβάνοβιτς, Τζάθας, Κατσικάς (86’ Ζαχαρίου), Αραμπατζής (70’ Γιαννακέλος), Αντύπας, Μωυσιάδης (56’ Καζβιρόπουλος).
Φωτορεπορτάζ
Δείτε στιγμές του αγώνα, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου