Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Θα μπορούσε και το διπλό...

ΕΠΣ Μακεδονίας - Προπαιδικό / 1ο όμιλος
ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
2 – 2





















Ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Προπαιδικού πρωταθλήματος Ακαδημιών της ΕΠΣ Μακεδονίας
στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΜΑΤΤΑ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Παναγιώτη Νάση απέσπασε ισοπαλία 2 - 2 από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο χειροκροτούμενη από φίλους και αντιπάλους. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του ΑΡΗ μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας των Ποντίων. Αφού ξεπέρασαν το πρώτο μούδιασμα οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν με σουτ από μακριά του  Χανδόλια Νίκο. Η ομάδα του ΑΡΗ παίζοντας  μονοδιάστατα και στηριζόμενη στον επιθετικό της Φορ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με 2 – 1 πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων αμύνθηκαν σωστά  και με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισαν με τον Μπατσαρά Ορέστη, ενώ μπορούσαν να πάρουν και το παιχνίδι αν σε δύο τετ α τετ με τους Τζήκα Στέφανο και Καρακούση Γιάννη ήταν πιο αποτελεσματικοί. Και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με την τερματοφύλακα της ομάδας των Ποντίων Νάση Ζωή να αποσπά κολακευτικά σχόλια από τους γηπεδούχους για τις αποκρούσεις της που κράτησαν το 2 – 2 μέχρι το φινάλε. Αρκετός κόσμος γύρω από τα γήπεδα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις ΜΑΤΤΑ στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης στην ηλιόλουστη ημέρα του Νοεμβρίου.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Προπονητής : Νάσης Παναγιώτης
Σύνθεση: Νάση Ζ., Τσιμόπουλος Γ., Μπατσαράς Ο., Φορτομάρης Α., Τουλίκας Γ., Σότο Α., Ρόγκας Α., Τζήκας Σ., Τσενικλής Κ., Αποστολόπουλος Α., Χανδόλιας Ν.
Αναπληρωματικοί : Τερζίδης Π., Καρακούσης Γ., Τουλίκας Σ., Παπαδόπουλος Α., Γαλανόπουλος Γ., Τσιμήτρης Π., Τζιμόπουλος Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου