Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τα κανόνια του ''Ναβαρόνε''...

ΕΠΣΜ ΠΑΙΔΕΣ 1Οος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ  14-0


Μόνο με το ομώνυμο μυθιστόρημα του Alistair mac Lean''Τα κανόνια του Ναβαρόνε'' μπορεί κανείς να παρομοιάσει τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και περισσότερο για την πορεία του παιδικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!
Οι πιτσιρικάδες του Άγγελου Κούτου έχουν σκορπίσει πανικό στις αντίπαλες ομάδες όχι μόνο λόγω των αποτελεσμάτων αλλά κυρίως για το αξιόλογο ποδόσφαιρο που παίζουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ!


Επίδειξη δύναμης με άνετη επικράτηση και ΄΄Βροχή τα γκολ'':

Σαρωτική η παίδες της ΠΑΕ Ποντίων που έκανε επίδειξη δύναμης και χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, επικράτησε εύκολα τον ουραγό Ιωνικό με 14-0  και συνέχισε να βλέπει τους αντιπάλους του αφ' υψηλού στο 10ου Ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το παιχνίδι ήταν διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων που ήταν σοβαρός, ουσιαστικός και πειστικός , παραδίδοντας μαθήματα απλού ποδοσφαίρου και κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να κλειδώσει την νίκη της.
Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και η πιο ισχυρή ομάδα του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Άγγελου Κούτου δεν απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

 Oι σκόρερ της αναμέτρησης

Καρακούσης  2 , Παγώνης  2,  Λυκούργος  2,  Λιπιρίδης  2,  Αγγέλου,  Συμεωνίδης,  Ανδρικόπουλος,

Πιατίδης, Τουλκερίδης, Αλίσσα.


ΣΥΝΘΕΣΗ:

Κούζας (Ευθυμιάδης) - Συμεωνίδης - Στούμπος - Χατζηγιάννης - Καραμιχάλης (Δημόπουλος) - Αγγέλου - Πιατίδης (Λιπιρίδης) -  Παγώνης (Ανδρικόπουλος) - Ρουμπιές - Καρακούσης (Τουλκερίδης) - Λυκούργος (Αλίσσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου