Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ελπίζουν σε στραβοπάτημα...

ΕΠΣ Μακεδονίας - Προπαιδικό / 1ο όμιλος
Γερμανική Ακαδημία - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης  1-2

Ανατροπή στο σκορ και νίκη για το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Γερμανική Ακαδημία για τον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών  της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι παίχτες του Παναγιώτη Νάση βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ όταν μετά από αδράνεια της άμυνας δέχθηκαν γκολ. Το παιχνίδι έγινε δυνατό και παρόλες τις προσπάθειες των επιθετικών της ΠΑΕ Ποντίων η Γερμανική Ακαδημία κρατούσε την πρωτοπορία σε όλο το 1ο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειες εντάθηκαν κυρίως από αριστερά όπου και κατάφεραν να εμβολίσουν  την αντίπαλη άμυνα και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Έτσι με 15 βαθμούς παραμένουν στην 4η θέση και ελπίζουν σε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ , ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ στον πολύ δυνατό 1ο όμιλο του Προπαιδικού της ΕΠΣΜ.           
Προπονητής : Νάσης Παναγιώτης
Εντεκάδα : Τζιμόπουλος Δ., Τερζίδης Π,  Μπατσαράς Ο., Φορτομάρης Α., Τουλίκας Γ., Σότο Α., Τζήκας Σ., Τσιμήτρης Π.,  Χανδόλιας Ν. Τσενικλής Κ, Κατσάρας Α,.
Αναπληρωματικοί : Παπαδόπουλος Β., Καρακούσης Γ., Γαλανόπουλος Γ., Νάση Ζ., Παπαθανασίου Γ. Νταμπώσης Φ, Σαββίδης Π., Τουλίκας Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου