Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή στις Νίκες.....


Η πρώτη νίκη του Παναγιώτη Αμανατίδη στον Πάγκο των Ποντίων...
Α.Ο.Παραλία – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 0-2
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα η ομάδα Κ-17 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης,  όπου μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Α.Ο. Παραλία εκτός έδρας με 0-2.
Η πολύ δυνατή βροχή που υπήρξε στο γήπεδο της Παραλίας, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Οι νεαροί παίκτες του Παναγιώτη Αμανατίδη ήταν αυτοί που προσαρμόστηκαν πιο γρήγορα στις γηπεδικές συνθήκες και μετά από το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο άρχισαν να κάνουν τις πρώτες απειλές προς  την αντίπαλη εστία.
Έτσι στο 27’ ο Παμπουκίδης με κοντινό πλασέ έπειτα από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα της Παραλίας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το σκορ έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, λόγου της κατάστασης του γηπέδου, παίχτηκε σκληρό και άτεχνο ποδόσφαιρο με πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου με τηνομάδα της Παραλίας να πιέζει δυνατά στο πρώτο 15 λεπτό να μειώσει το σκορ αλλά δεν απείλησε άμεσα την εστία του Βαβατσιούλα.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75’ όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαγούδης που έμεινε ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2.

Σύνθεση
Βαβατσιούλας, Τσακιρίδης(Χανδόλιας), Διαμαντίδης Α., Σκουργιάς (Παπαδημητρίου), Τσιγκαρόπουλος, Βροχαρίδης, Κουκούδας(Παπαγεωργίου),Παμπουκίδης, Διαμαντίδης Δ., Κουλουκουριώτης, Μαγούδης.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Αμανατίδης, ανέφερε: Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα ανταποκρίθηκε ιδανικά στο σημερινό ματς, τα νεαρά παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και με αυτή την εμφάνιση θα τους δώσει άλλη ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου