Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τέσσερις νίκες και μία ήττα...




Τέσσερις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός για τα τμήματα της Ακαδημίας ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης για το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα Το Σάββατο το πρωί η ομάδα των Junior νίκησε 2  -  1 την ομάδα της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας. Το μεσημέρι οι ομάδες του Παιδικού και προπαιδικού κέρδισαν αντίστοιχα των ΑΕ Ωραιοκάστρου και Αχιλλέα Περαίας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Άγγελου Κούτου διατήρησε το απόλυτο νικώντας 6 – 0 και παρέμεινε μόνη πρώτη επικεφαλής του 10ου ομίλου. Οι προπαίδες του Παναγιώτη Νάση πήραν σημαντική νίκη με σκορ 6 – 2 και παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι της  πρόκρισης στην επόμενη φάση με το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι με την συντοπίτισσα ομάδα του Πιερικού.
Η μεγάλη ομάδα δεν τα κατάφερε στο στάδιο Αυλαγάδες (Κοινοτικό Λόφου – Ράχης ) το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την ομάδα του Απόλλων Ράχης και έχασε με σκορ 2  - 1 για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο δυνατός αέρας αλλά και η δύναμη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού με την ομάδα των Ποντίων να χάνει και πέναλτι στο 1  -  0 με τον Βροχαρίδη, να ισοφαρίζει αργότερα με τον Λυπιρίδη (Κορυφαίο της ομάδας) 1 – 1 αλλά τελικά να χάνει όταν σε αντεπίθεση οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τελικό 2 – 1. Παρόλα αυτά η ομάδα του Παναγιώτη Αμανατίδη παραμένει σε τροχιά ανόδου με τα επόμενα παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.
Τέλος σε ένα ήσυχο απόγευμα την Κυριακή  η ομάδα του Παιδικού νίκησε την αντίστοιχη της Καλλιθέας στο Ενωσιακό γήπεδο για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ Πιερίας.   
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου