Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Το ''ρόπαλο'' ήταν πολύ βαρύ...

PDFΕκτύπωση
18/01/13    12:04     Επιμέλεια: BLUEARENA
xatzaras-3.jpg
 ΟΓιώργος Χατζάρας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, πριν ουσιαστικά γίνει... παρόν, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BlueArena.
Τέλος ο Χατζάρας!
Ο Ελληνας τεχνικός, δύο μόλις ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ηρακλής, ως ο αντικαταστάτης του Γιώργου Στράντζαλη, με μία επιστολή του η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση... 

"Με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ, δέχτηκα την πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η συνεργασία αυτή όμως διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε σοβαρότατη αναταραχή. Ακριβώς, επειδή σέβομαι την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και κατανοώ απολύτως την αγωνία των φιλάθλων να διατηρηθεί κατά το δυνατόν η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω η διχόνοια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου της ιστορικής ομάδας στην Super League, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτηση μου και να διαβιβάσω τη βαθύτατη ικανοποίηση μου, για την εμπιστοσύνη ως Διοίκηση που μου δείξατε με την αρχική επιλογή σας, ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο.
Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον στόχο του."
Μετά την απομάκρνυση του Χατζάρα από την τεχνική ηγεσία, οι "κυανόλευκοι", βγαίνουν ξανά στο ψάξιμο για τεχνικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν στο πάγκο της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, θα καθίσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Στράντζαλη, Νίκος Θεοδοσιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου