Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Παραμένει επικεφαλής του 10ου Ομίλου ...

ΕΠΣ Μακεδονίας - Παιδικό / 10ο όμιλος
ΜΑΣ Αγχιάλου Θεσσαλονίκης - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
0 – 3   
Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ το Παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων επιβλήθηκε επί του αντίστοιχου της ΜΑΣ Αγχιάλου  στο γήπεδο του Ξηροχωρίου, παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι παίχτες του Άγγελου Κούτου  προσπάθησαν να παίξουν οργανωμένα παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ   στα μέσα το πρώτου μέρους όταν σε μια επέλαση του Παγώνη Μ. από αριστερά ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίχτης μετά από κάθετη μπαλιά του Δημόπουλου Δ.  εμβόλισε στην αντίπαλη άμυνα και έγραψε το 0 – 2. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και είχαν δύο δοκάρια και ένα ακόμη τέρμα μα τον Λαδένη Α. Η ομάδα της Κατερίνης παραμένει επικεφαλής του 10ου Ομίλου στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας έχοντας το απόλυτο σε βαθμούς με ισάριθμες νίκες περιμένει τον δεύτερο γύρο.
Οι προπαίδες του Παναγιώτη Νάση εκμεταλλευόμενοι το ρεπό στον 1ο Όμιλο έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο στη Νέα Ζωή με το αντίστοιχο τμήμα του Ajax ( Αχιλλέας Νεοκαισάρειας) (Τελικό σκορ 2-1) προετοιμαζόμενοι γα το δύσκολο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον επικεφαλής του ομίλου την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.           
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1999-98
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Έπαιξαν :  Κούζας,  Ευθυμιάδης,  Στούμπος, Χατζηγιάννης, Βαγγελακάκης, Αγγέλου,  Δημόπουλος, Πιατίδης, Ρουμπιές,  Παγώνης, Καρακούσης, Λυκούργος,  Ματέο, Λαδένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου