Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κ17: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1


Με γκολ του Βασίλη Αγγελόπουλου στο 83', ο Παναθηναϊκός Κ17 λύγισε την άμυνα του Ολυμπιακού και πήρε τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των αιωνίων στο πρωτάθλημα Κ17 της Superleague, αφού επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Η επικράτηση ξαναβάζει δυνατά τους πράσινους στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αφού μείωσαν τη διαφορά στον ένα πόντο από τους κόκκινους (35 έναντι 36), αν και υπάρχει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος λογικά θα έχει εύκολο έργο στη Λιβαδειά.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 22' με τον Νιούμαν, όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Καναβέτα. Στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός πίεσε ασφυκτικά και αφού έχασε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, σημείωσε το 2-1 στο 83' με τον Βασίλη Αγγελόπουλο!
ΤΟ ΜΑΤΣ
Παναθηναϊκός: Κακούρης, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν, Ζαφειράκης, Παπανικολάου, Μεράι.
Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ξανθόπουλος, Τούφας, Μπουγιούκος, Ράτζα, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι, Γαρυφαλάκης, Μακροστέργιος, Σάλιακας.
1' Αρχίζει το ματς.

3' Ο Παπανικολάου μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

15' Ο Σάλιακας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, πλάσαρε τον Κακούρη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Μπαλατσούρας πρόλαβε προτού ο Καναβέτας σκοράρει σε κενή εστία.

22' ΤΟ 1-0 Ο Παπανικολάου από αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Νιούμαν με προβολή, βρέθηκε στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα.

26' ΤΟ 1-1 Ο Καναβέτας βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και με σουτ, "νίκησε" τον Κακούρη και ισοφάρισε.

30' Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, αφού τα αλλεπάλληλα γκολ τις έκαναν να μαζευτούν.

45' Τέλος πρώτου μέρους.
46' Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.

60' Ο Παναθηναϊκός έχει κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν έχει καταφέρει να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού και να απειλήσει.

61' Ο Παπανικολάου πάσαρε έξυπνα στον Νιούμαν στην περιοχή, αυτός σούταρε με τη μία, όμως η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο εξωτερικό δοκάρι.

62' Ευθύβολο μακρινό σουτ από τον Λάτσι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Κακούρη.

63' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Ζαφειράκη ο Τουρούκης.

64' Στην πρώτη επαφή με τη μπάλα, ο Τουρούκης σούταρε συρτά αλλά ο Κατσιμήτρος απέκρουσε δύσκολα στη γωνιά του.

72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Μεράι ο Αγγελόπουλος Γ.

75' Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά, αλλά το γκολ δεν έρχεται.

78' Διπλή αλλαγή. Για τον Παναθηναϊκό, ο Χρυσικός στη θέση του Στάικου. Για τον Ολυμπιακό, ο Αράπης στη θέση του Γαρεφαλάκη.

83' ΤΟ 2-1 Ο Αγγελόπουλος Γ. με ωραία ενέργεια από δεξιά, έστρωσε στον Αγγελόπουλο Β. στο ημικύκλιο, αυτός πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ, σκόραρε!

89' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης στη θέση του Μακροστέργιου.

92' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρούντος στη θέση του Παπανικολάου.

93' Τέλος αγώνα.
ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ
* Το παιχνίδι παρακολουθεί ο Φάμπρι, μαζί με τους συνεργάτες του Κινγκ και Κορέια, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αφού η προπόνηση της τελείωσε.
* Το ματς διεξάγεται στο γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα.
* Μόνο με λίστα επιτρεπόταν η είσοδος στην Παιανία, αφού η Αστυνομία έλαβε αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου