Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ολική ανατροπή...


ΕΠΣ Μακεδονίας - Παιδικό / 10ο όμιλος
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Μπέμπηδες Ιωνίας  
2 – 1  
Νίκη με ανατροπή στο σκορ για το Παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο ντέρμπι των δύο καλύτερων ομάδων του 10ου ομίλου της ΕΠΣΜ στο γήπεδο των Μπέμπηδων Ιωνίας στα Διαβατά.
Οι παίχτες του Άγγελου Κούτου είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο μία με τον Παγώνη όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των Μπέμπηδων το πλασέ όμως πέρασε λίγο άουτ. Στο 25’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Παγώνης την κεφαλιά η μπάλα εκτός εστίας. Στο 25’ λεπτό επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει ευκαιρίες δέχεται γκολ και σε ένα λάθος στην άμυνα των Ποντίων οι παίχτες της Ιωνίας το εκμεταλλεύτηκαν και άνοιξαν το σκορ 0 – 1. Η δύναμη και το άναρχο παιχνίδι των Μπέμπηδων δεν άφηναν τους παίχτες των Ποντίων να οργανωθούν και να ισοφαρίσουν και πήγαν στο ημίχρονο με το εις βάρος τους 0  - 1.
Στην  επανάληψη ο προπονητής των Ποντίων Αγγελος Κούτος άλλαξε το σύστημα από 4 – 4 – 2 σε 4 – 3 – 3 και με εσωτερικές αλλαγές ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή. Οι προσπάθειες των παιχτών του καρποφόρησαν και στο 10’ λεπτό σουτ του Αγγέλου,  ασθενής απόκρουση  του τερματοφύλακα των Μπέμπηδων και ο επερχόμενος Καρακούσης με σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1.  Οι παίχτες της Ιωνίας προσπαθούσαν να διαφυλάξουν το ισόπαλο αποτέλεσμα  και μόνο με αντεπιθέσεις βγαίναν στην επίθεση, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Στο 25’ λεπτό σημαντική ευκαιρία των Ποντίων με τον Ρουμπιέ να πλασάρει στην αριστερή γωνία όμως ο τερματοφύλακας των Μπέμπηδων απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Παγώνης με σουτ μέσα από την περιοχή και από αριστερά έγραψε το τελικό 2 – 1 και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την 14η φετινή τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.                     
Έτσι μια αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης  η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης παραμένει  επικεφαλής του 10ου ομίλου του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1998-99
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Κούζας , Συμεωνίδης, Στούμπος, Χατζηγιάννης, Λυκούργος, Ανδρικόπουλος, Αγγέλου,  Πιατίδης , Δημόπουλος, Ρουμπιές, Καρακούσης, Λαδένης , Παγώνης, Ευθυμιάδης, Τσιγκαρόπουλος, Λιπιρίδης, Ματέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου