Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ταξίδι...στους 8!




Το ταξίδι συνεχίζεται στους 8 ... της ΕΠΣ Μακεδονίας
ΠΑΟ Κουφαλίων  -  ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
0 – 2  
Πρόκριση με νίκη εκτός έδρας για τους Πόντιους στο Σαββατιάτικο αγώνα στο δημοτικό γήπεδο των Κουφαλίων. Το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων περιμένει την αυριανή κλήρωση για να συνεχίσει την φετινή επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Στον αγώνα οι παίχτες του Άγγελου Κούτου μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και αφού δημιούργησαν ευκαιρίες πρώτα με τον Λυπιρίδη Σ.  και στη συνέχεια με τον Πιατίδη Γ. άνοιξαν το σκορ όταν σε γύρισμα του πρώτου ο επερχόμενος Ρουμπιές Γ. από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0 – 1. Οι Παίχτες του ΠΑΟ Κουφαλίων δεν πτοήθηκαν και ανέβηκαν ψηλά και απείλησαν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, όμως οι προσπάθειές τους σταματούσαν στο πολύ καλό Κούζα .  Η απάντηση των παιχτών των Ποντίων ήταν να διπλασιάσουν τα τέρματα με τον Λυπιρίδη Σ. ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και έγραψε από νωρίς το 0  -  2. Στην επανάληψη οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων έκαναν οικονομία δυνάμεων   καθώς μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα στη φάση των 8 τον αντίπαλο που θα προκύψει από την αυριανή κλήρωση.
Καλή  η διαιτησία της τριπλέτας της ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς και η φιλοξενία των ανθρώπων της Ακαδημίας του ΠΑΟ Κουφαλίων.  
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1998-99
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Κούζας , Συμεωνίδης, Τσιγκαρόπουλος , Λυκούργος ,Ανδρικόπουλος,  Στούμπος, Αγγέλου, Λιπιρίδης, Πιατίδης, Δημόπουλος, Ρουμπιές, Παγώνης, Κλιάνης, , Λαδένης, Καραμιχάλης, Καρακούσης,  Ματέο,  Χατζηγιάννης, Ευθυμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου