Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δύσκολες στιγμές για τις Ακαδημίες του Ηρακλή!


Thursday, 07 March 2013 02:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Οι ακαδημίες του Ηρακλή αντιμετωπίζουν και πάλι σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας, τουλάχιστον σ' ότι αφορά το οικονομικό.
Σύμφωνα με το ''bluearena.gr'' πριν από λίγες εβδομάδες, όταν και πάλι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, οι προπονητές ήρθαν σε επικοινωνία με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αφού αρχικά τόνισε ότι δεν είχε πλήρη εικόνα για την κατάσταση, στη συνέχεια κατέβαλε τα δεδουλευμένα ενός μηνός χωρίς όμως να λύσει οριστικά το πρόβλημα, καθώς οφείλονται ακόμη μισθοί τριών μηνών περίπου.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πλανητάριο, όπου παραβρέθηκαν οι αντιπρόεδροι Γιώργος Μανίκας και Αργύρης Ασφαλτίδης, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το οικονομικό, δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο πρώτος μιλώντας για το θέμα, φέρεται να τόνισε…"εγώ είμαι υπεύθυνος για τις Ακαδημίες, όμως από την στιγμή που την προηγούμενη φορά αποφασίσατε να με παρακάμψετε και να πάτε κατ' ευθείαν στον Παπαδόπουλο να πάτε και τώρα να ρωτήσετε τι συμβαίνει".
Μετά την κουβέντα αυτή, εξαγριωμένοι γονείς κινήθηκαν εναντίον του όμως παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Πλέον αναζητείται άμεση λύση στο πρόβλημα, αν και στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι προπονητές με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, Εμπενίζερ Χάγκαν, εκπρόσωπος της διοίκησης, δεν παραβρέθηκε.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα απο το γεγονός αυτό, η οποία αναφέρεται στις ενέργειες και στις δράσεις που θα γίνουν απο εδώ και στο εξής στις ακαδημίες του συλλόγου.
Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908, συνεχίζει την ιστορία της στηρίζοντας «αξίες» και δημιουργώντας ένα σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον ενώ, στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας και κουλτούρας της, σημαντικός πυλώνας με πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και αυτός των «Ακαδημιών».
Το Σάββατο, 02 Μαρτίου 2103, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας, η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 κάλεσε τους γονείς και κηδεμόνες των εγγεγραμμένων αθλητών προκειμένου να παρουσιάσει τον οικονομικό απολογισμό της περιόδου 09/2012 – 02/2013 και να ενημερώσει για το σχέδιο δράσης του επόμενου  διαστήματος 04/2013 – 06/2014.
Η παρουσίαση, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους γονείς να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις επί σοβαρών θεμάτων, τόσο με μέλη της διοίκησης, τους προπονητές και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών όσο και μεταξύ τους.
Είναι άξιο λόγου και προσδιορίζει την κουλτούρα «φιλάθλων», με όλη τη σημασία της λέξεως, να αναφέρουμε ότι, πολλοί εκ των γονέων, αναγνωρίζοντας τις συνέπειες, στην Ελληνική Κοινωνία, της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, προθυμοποιήθηκαν να συνεισφέρουν εθελοντική εργασία, εφόσον κάτι τέτοιο θα βοηθούσε την ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους αυτή και θα ήθελε να ενημερώσει τους γονείς αλλά και το ευρύτερο κοινό ότι προγραμματίζει να υλοποιήσει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με στόχο το «ευ επιχειρείν», σε συνδυασμό με τη βιώσιμη ανάπτυξη της ΠΑΕ και την ευημερία όλων όσων επηρεάζονται από τις δραστηριότητές της, κόντρα στην οικονομική κρίση, η οποία, δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια μαστίζει την Ελληνική Κοινωνία και έχει γίνει πρόξενος πολλών δυσάρεστων γεγονότων για την πλειοψηφία των Ελληνικών επιχειρήσεων.
Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908, αφενός γιατί κατανοεί τις δυσκολίες που περνούν οι οικογένειες και μάλιστα αυτές που συναλλάσσονται μαζί της και αφετέρου επειδή θεωρεί «κουλτούρα», το σύνολο των αξιών και συμπεριφορών που διαμορφώνουν το ξεχωριστό κοινωνικό και ψυχολογικό περιβάλλον ενός οργανισμού, θα είναι πάντα αρωγός στα παιδιά και τους γονείς, άσχετα εάν αυτό της δημιουργεί καθυστερήσεις στις όποιες οφειλές της.
Αντιθέτως προετοιμάζει, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών και τους προπονητές της, ένα τέτοιο πρόγραμμα ενεργειών που θα ισοσκελίσει τυχόν απώλειες ή καθυστερήσεις εσόδων.Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεισφέρει με υπευθυνότητα, πίστη και ευαισθησία στη βελτίωση της ζωής του ανθρώπου και της κοινωνίας σε συγκεκριμένους τομείς δράσης, ενώ, ταυτόχρονα, καλεί σε συμμετοχή όλους όσους αποζητούν μία καλύτερη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου