Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Άνετα οι Πόντιοι στους ''16''...

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ   0-3


Δίκαια και άνετα επικράτησε με σκορ 3-0 η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ του αντίστοιχου τμήματος των Παίδων του Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την φάση των ''16'' του πρωταθλήματος των υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας περνώντας έτσι στην επόμενη φάση!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/3/13 στο γήπεδο Σβορώνου παρουσία πολλών φιλάθλων,
όπου προσπάθησαν να δείξουν την αξία τους, οι δύο καλύτερες ομάδες της Πιερίας στην κατηγορία των Παίδων! Ο καιρός βέβαια δεν βοήθησε γιατί φυσούσε πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τις όποιες καλές ενέργειες προσπαθούσαν να βγάλουν στο γήπεδο οι παίκτες και των δύο ομάδων!
Η ομάδα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ μπήκε πολύ δυνατά στο παιγνίδι πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο της τέρμα μόλις στο 4' με ωραίο σούτ του Παγώνη.Η ομάδα του Στέφανου Τερζόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει,
βγήκε μπροστά αλλά η ομάδα του Άγγελου Κούτου ήταν αυτή που διπλασίασε τα τέρματα στο 15' με τον Λυπιρίδη,όταν από ωραίο συνδυασμό από την δεξιά πλευρά ο Πιατίδης έκοψε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος φορ των Ποντίων Λυπιρίδης έγραψε με προβολή το 2-0!
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τέλος του α' ημιχρόνου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πιατίδη! Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του Άγγελου Κούτου,η οποία απλά διαχειρίστηκε τον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα,δίνοντας μάχες στο κέντρο του γηπέδου προσπαθώντας να έχει την κατοχή μέχρι το τέλος!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου