Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αλαφούζος: «Η φουρνιά των 97άρηδων απαρτίζεται από εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές»

Επιμέλεια sports-academies Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2013









Μέλι έσταζαν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναικός Γιάννη Αλαφούζου για τις Ακαδημίες του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα των 97άρηδων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ ανέλυσε τις σκέψεις του για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, τις Ακαδημίες και το παράδειγμα... Ζέκα.
«Ο Παναθηναϊκός πάντα έβγαζε παίκτες από την ακαδημία του. Υπάρχουν σε εξέλιξη μεταγραφές με σχετικά κόστος. Στόχος να έχουμε κορμό νέων ανθρώπων, μαζί με έμπειρους παίκτες. Επίσης θέλω να σας πω πως όπως έχω ενημερωθεί, στην ακαδημία μας η φουρνιά του '97 απαρτίζεται από εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν μελλοντικά τον κορμό της εθνικής ομάδας.
Και η Μπαρτσελονα αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες βασίζονται πολύ στις ακαδημίες τους. Δυστυχώς η σπατάλη που γινόταν στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα ήταν απίστευτη. Υπήρχαν παίκτες που μας κόστισαν 2 εκατ. ευρώ και μπορείς να βρεις ισάξιους ή ακόμη καλύτερους πλέον με μεικτό κόστος 300.000 ευρω.
Ο Ζεκα, ένας εκπληκτικός παίκτης, στη Σετουμπαλ έπαιρνε 3.000 το μήνα. Δεν λέω ότι έγιναν απάτες αλλά είχε επικρατήσει νοοτροπία στην Ελλάδα να έρχονται παίκτες με πολλά λεφτά για να περάσουν καλά.
Καταλήγοντας ανέφερε: Εμείς θέλουμε παίκτες να διψάνε για μπάλα και μέσω του Παναθηναϊκού να αναδειχθούν.Αν πάμε να αγοράσουμε έτοιμους παίκτες θα έχουμε τα αποτελέσματα του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου