Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στο Final Four οι Κ17 του Παναθηναϊκού - Νίκησαν στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 2-1 [VIDEO]

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 μέσα στην Κρήτη του ΟΦΗ και εξασφάλισε την παρουσία του στο Final-4 της Ξάνθης μαζί με τους ΠΑΟΚ και Ξάνθη με το Τριφύλλι να αντιμετωπίζει τον "δικέφαλο της Θεσσαλονίκης".


Video
Την πρόκριση στου στο Final-4 της Ξάνθης εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός U-17 καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη και ότι και να γίνει την επόμενη αγωνιστική που οι πράσινοι έχουν ρεπό θα τερματίσει σίγουρα στην δεύτερη θέση.
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε έτσι στο Final-4 μαζί με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη και και το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει στον έναν ημιτελικό τον ΠΑΟΚ και ο άλλος θα είναι αυτός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.
Οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής του Final 4 είναι από τις 10 έως τις 12 Μαίου αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας
Το ματς με τον ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από το πρώτο ημίχρονο αλλά χάρη σε γκολ του Βασίλη Αγγελόπουλου ισοφάρισε και οι δυο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι πίεζαν αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ήρθε όμως ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ του Στάικου στο 87' που έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Ξηρός, Αρναούτογλου, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Στάικος, Αγγελόπουλος Β', Αγγελόπουλος Γ΄, Μεράι, Νιούμαν, Ζαφειράκης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Τουρούκης, Παπανικολάου, Ρούμπος, Αθανασόπουλος, Χρυσικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου