Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι τα μικρά παιδιά"

Με ένα στόμα οι Γιάννης Αλαφούζους, Γιάννης Βονόρτας, Γιώργος Καπουράνης και Τάσος Λαγός υποστήριξαν στην τελετή λήξης του τουρνουά των PSS στο Λουτράκι πως ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί ακόμα περισσότερο σε παιδιά από τα σπλάχνα του την επόμενη σεζόν.
Το Σάββατο το απόγευμα αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Βονόρτα αλλά και ο Τάσος Λαγός εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο Λουτράκι.
Εκεί όπου έπεσε η αυλαία του μεγάλου τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Οι Αλαφούζος, Βονόρτας, Σωπήλης, Παρθενόπουλος και Καπουράνης μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι μιλώντας στους λιλιπούτειους άσους του Παναθηναϊκού υποστήριξαν πως το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και πως οι πράσινοι θα στηριχθούν ακόμα περισσότερο σε παιδιά από τα σπλάχνα τους τα επόμενα χρόνια.
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είπε:
"Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε παράδοση να βγάζει παίκτες από την ακαδημία και από τα σπλάχνα του. Αυτό θα το εντείνουμε. Όλες οι μεγάλες ομάδες βασίζονται και είναι σαφές σε όλους, στηρίζονται στους δικούς του αθλητές που βγαίνουν από τις σχολές τους και της ακαδημίες τους.
Να σας συγχαρώ για την δουλειά που κάνετε και το αθλητικό πνεύμα που βγάλατε. Επίσης πρέπει να συγχαρώ τους γονείς που στέκονται δίπλα στα παιδιά αλλά και τους εθελοντές και όσους βοήθησαν να δημιουργηθεί μια τόσο ωραία εκδήλωση".



Από την πλευρά του ο Γιάννης Βονόρτας σημείωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που είμαι ανάμεσα σε μικρούς φίλους και ποδοσφαιριστές. Θέλω να συγχαρώ άπαντες που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση.
Τα παιδιά είναι το μέλλον άρα και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πρέπει να τα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εύχομαι όσοι μπορούν να παίξετε σε υψηλό επίπεδο και να κάνετε όλους όσους σας στηρίζουν χαρούμενους μέσα από τη σκληρή δουλειά".
Ο πρόεδρος των PSS και παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού Γιώργος Καπουράνης τόνισε:
"Τα καμπ αυτά είναι η κορύφωση της προσπάθειας που κάνουμε όλη την χρονιά. Έχουμε 60 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και 8 σε χώρες του εξωτερικού που συνεργάζονται με στόχο να στείλουν τα παιδιά στην Παιανία. Τα αποτελέσματα φαίνονται.
Μην ξεχνάμε πως οι Μαυρίας και Χουχούμης είναι παιδιά των Ακαδημιών των Ζακύνθου και Αλιβερίου και έπεται συνέχεια. Και πως σε αυτά τα γήπεδα εδώ στο Λουτράκι δοκιμάστηκε για την ακαδημία ο Τάσος Λαγός.
Εμείς οδηγούμε τα παιδιά στην Παιανία όπου τα εκπαιδεύει ο Γιάννης Σαμαράς και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Εμείς πρέπει να εκπαιδεύσουμε από πολύ μικρά όλα τα παιδιά". 
Τέλος ο Τάσος Λαγός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της PSS και έφτασε να είναι ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας υποστήριξε:
"Επιλέχθηκα και εγώ από κάποια γήπεδα μικρά όπως αυτά τα παιδιά. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη κίνηση και όλα αυτά τα πιτσιρίκια από εκεί που δεν το περιμένουν, που κυνηγούν τα όνειρα τους μπορεί να υπάρχουν μάτια που τα βλέπουν, να τα επιλέξουν και μια μέρα να μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Τόσο βάσει των ικανοτήτων τους αλλά και της τύχης καθώς και των σωστών επιλογών που θα κάνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου