Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ικανοποίηση στους Εφήβους του Παναθηναϊκού

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στην βάση τους μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στο τουρνουά του Κάρλοβατς. Ικανοποίηση για τις εμφανίσεις των πράσινων, καλύτερος γκολκίπερ του τουρνουά ο Σωκράτης Βασίλας.



Στην βάση τους επέστρεψαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, γεννημένοι το 1997, μετά την επιτυχημένη 
παρουσία τους στο τουρνουά της Κροατίας όπου και κατέκτησαν την δεύτερη θέση καθώς έχασαν στον τελικό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0.
Στο πράσινο στρατόπεδο ήταν έκδηλη η ικανοποίηση για τη παρουσία των νεαρών άσων του Παναθηναϊκού στα γήπεδα της Κροατίας με τους νεαρούς παίκτες του Τριφυλλιού να πραγματοποιούν εξαιρετικά παιχνίδια και να χάνουν στον τελικό από μια καλύτερη ομάδα από αυτούς, στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Καλύτερος γκολκίπερ ο Βασίλας
Πέρα από την δεύτερη θέση του τουρνουά ο Παναθηναϊκός είχε και μια ατομική διάκριση και αυτή ήταν η ανάδειξη του γκολκίπερ των πράσινων Σωκράτη Βασίλα ως ο καλύτερος πορτιέρο του τουρνουά.
Ο νεαρός κίπερ του Τριφυλλιού ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά με την απόκρουση πέναλτι στο ματς με την Ντιναμό Μόσχας παρέλαβε το βραβείο του με την λήξη του τουρνουά.
Οι πράσινοι θα είναι ελεύθεροι πλέον να κάνουν τις διακοπές τους για ένα εικοσαήμερο περίπου καθώς στις 16 Ιουλίου θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση  ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου