Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πένταρα για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο παιχνίδι τους στην Κροατία οι 97άρηδες του Παναθηναϊκού κέρδισαν 5-0 την Κάρλοβατς και περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους την Παρασκευή.
prasina nea :Πέτρος Παπαμακάριος
Εντυπωσιακοί ήταν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι τους στο τουρνουά της Κροατίας με τους παίκτες του Τριφυλλιού να βάζουν πέντε γκολ στην ομάδα του Κάρλοβατς παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο τεχνικός των πράσινων Κώστας Φραντζέσκος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του ενώ τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Χρυσικός, Αγγελόπουλος Β', Λάμπρου, Τουρουκής ενώ μπήκε και ένα αυτογκόλ.

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ου Τριφυλλιού έχουν ρεπό την Πέμπτη και θα περιμένουν τα υπόλοιπα παιχνίδια για να δουν τον αντίπαλο τους την Παρασκευή με πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την Ντιναμό Μόσχας.
Την Πέμπτη η πράσινη αποστολή αποτελούμενη από τους Φραντζέσκο, Γιάνγιαννιν, Χατζή και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Βασίλα, Αθανασόπουλο, Μπαλατσούρα, Ξηρό, Σερβιλάκη, Στρατήγη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο Γ', Αγγελόπουλο Β', Τουρούκη, Χρυσικό, Καραμίντζα, Παπανικολάου, Ρούμπο, Μεράι και Λάμπρου θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια από τα αξιοθέατα του Κάρλοβατς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου