Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Επεκτείνεται το δίκτυο ακαδημιών στην Κύπρο

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΚΙ FOOTBALL ACADEMY προστέθηκε εδώ και λίγες μέρες στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

prasina nea
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΚΙ FOOTBALL ACADEMY αποτελεί 
εδώ και λίγες μέρες τη νέα δύναμη των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Η συμφωνία  συνεργασίας με την ακαδημία ΝΙΚΚΙ στη Λεμεσό επήλθε μετά από την επίσκεψη του προέδρου των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Γιώργου Καπουράνη στην Κύπρο, όπου οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και συμφώνησαν σε συνεργασία. Η NIKKI FOOTBALL ACADEMY ιδρύθηκε το 1998 από τον παλιό αστέρα της Εθνικής Κύπρου, του ΟΦΗ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και της NEWCASTLE Νικόδημο Παπαβασιλείου τον οποίο μάλιστα δένουν στενοί δεσμοί φιλίας με τον Γιάννη Σαμαρά με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του ΟΦΗ.
Η Ακαδημία ΝΙΚΚΙ έχει στο δυναμικό της πάνω από 150 παιδιά ηλικιών 5-15 ετών και χαρακτηρίζεται ως ένα εργοστάσιο ταλέντων αφού διατηρεί το καλύτερο ιστορικό ανάδειξης παικτών σε ομάδες Α’ Κατηγορίας της Κύπρου καθώς και σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τρία μάλιστα ταλέντα της ακαδημίας παρακολουθούνται στενά από τον Γιάννη Σαμαρά αφού συμμετέχουν συχνά σε προπονήσεις και αγώνες των επίσημων αγωνιστικών τμημάτων της Παιανίας. Υπεύθυνοι της ακαδημίας είναι οι Νίκκι και Μάριος Παπαβασιλείου και η ακαδημία εδρεύει στο Αθλητικό κέντρο MEAZZA στην Αγ. Φύλα στη Λεμεσό.
Ανακοίνωση ακαδημίας NIKKI
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη συνεργασία της ακαδημίας μας με τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η συμφωνία μας επιτεύχθηκε μετά από συνάντηση του Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκκι Παπαβασιλείου με τον πρόεδρο των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ.Γιώργο Καπουράνη.
Οι στενοί δεσμοί φιλίας με τον Διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Γιάννη Σαμαρά με τον οποίο ο κ. Παπαβασιλείου υπήρξε και συμπαίκτης, σε συνάρτηση με το ευχάριστο γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας αποτελούν πλέον μέλος της οικογένειας της Παιανίας μας οδήγησε στην απόφαση να ενταχθούμε στην πράσινη οικογένεια του ενδοξότερου Ελληνικού συλλόγου.
Ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θεωρείται από τους κορυφαίους της Ευρώπης με Σχολές Ποδοσφαίρου να λειτουργούν σε πολλά μέρη του κόσμου. Είμαστε χαρούμενη που πλέον ανήκουμε σε αυτή την οικογένεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου