Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Εξάπλωση με σταθερούς ρυθμούς για τις Σχολές Ποδοσφαίρου

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έχουν εντάξει δέκα ακαδημίες το τελευταίο διάστημα στην "ομπρέλα" του Τριφυλλιού ενώ συζητάνε και με άλλες ακαδημίες εντός και εκτός Αθηνών με τον πρόεδρο των Σχολών Γιώργο Καπουράνη να έχει συνεχείς επαφές.


Με σταθερούς ρυθμούς εξαπλώνονται οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καθώς στις ακαδημίες των πράσινων έχουν ενταχθεί το τελευταίο διάστημα 10 ακαδημίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Κύπρο.
Καθώς πλην από την σχολή του Νίκι Παπαβασιλείου οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία και με την ομάδα της ΑΕ Κουκλίων που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.
Επίσης το τελευταίο διάστημα εντάχθηκαν στις σχολές δυο ακόμη ακαδημία από την Κρήτη, μια από την Ιεράπετρα και μια από το Ρέθυμνο.
Οι πράσινοι μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε συζητήσεις και με ακαδημία από τον Κολωνό και συγκεκριμένα τον Α.Ο. Κολωνού με τον οποίο αναμένεται να συνεργαστούν.
Οι άνθρωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Σχολών Γιώργος Καπουράνης βρίσκονται και σε αναζήτηση και άλλων ακαδημιών εντός και εκτός Αθηνών και συζητάνε με κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενταχθεί στις πράσινες ακαδημίες.
Όπως είναι λογικό βέβαια στο Τριφύλλι δεν ψάχνουν αυτοί ακαδημίες που θα μπορούσαν να συνεργαστούν αλλά συζητάνε και τις περισσότερες φορές έρχονται σε συμφωνία με όποιον θέλει να μπρι κάτω από την "ομπρέλα" των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Πολύ καλά πάει και η συνεργασία με τις ακαδημίες του εξωτερικού και συγκεκριμένα αυτές που βρίσκονται στο Ισραήλ και στην Πολωνία αλλά και στη Νότιο Αφρική με τους πράσινους να εντάσσουν τις επόμενες μέρες δυο ακόμα ακαδημίες υπό την στέγη τους ενώ αναμένεται και ταξίδι του Γιώργου Καπουράνη στη Νότιο Αφρική το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου