Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

3Χ3 οι προπαίδες των Ποντίων...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Αστέρας Αμπελοκήπων
2 - 1
Με γκολ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη η ομάδα των ποντίων διατήρησε τη νικηφόρα πορεία της και έκανε το τρία στα τρία νικώντας τον Αστέρα Αμπελοκήπων με 2  - 1 στο παιχνίδι του 3ου ομίλου στο Προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Η ομάδα του Γ. Μπεκιάρη είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και  μια φλύαρη υπεροχή όμως οι προσπάθειες των παιχτών της σταματούσαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Αστέρα.
Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Τουλίκας Γ. άνοιξε το σκορ για την Κατερινιώτικη ομάδα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας και ισοφάρισε σε 1 – 1. Ευτυχώς λίγο πριν το τέλος μετά από συνεχή σφυροκόπημα της αντίπαλης εστίας ο Χατζηαργυρίου Α.  με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 2 – 1.
Αξίζει να αναφέρουμε το αναβαθμισμένο πλαστικό τερέν του  Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων που βοηθά τους νεαρούς παίχτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.      
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) :  Χριστουδουλής Γ. (Τ), Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Κατσάρας Α., Χατζηαργυρίου Α. , Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ.,  Φωτιάδης Γ. ,  Νταμπώσης Φ. (Τ) , Κάπε Ε., Κουτσουράς Γ., Ιακωβίδης Θ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου